Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Metallica a făcut o nouă donație în lupta împotriva coronavirusului

După o donație inițială de 350,000 de dolari realizată în aprilie, Metallica a oferit recent încă 295,000 de dolari prin intermediul fundației All Within My Hands. Suma de bani va contribui la ajutorarea celor afectați de COVID-19. Găsești mai multe detalii în articol.
James Hetfield în concertul Metallica de la București pe 14 august 2019

James Hetfield în concertul Metallica de la București pe 14 august 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cu prilejul noii donații, Metallica a ținut să le mulțumească fanilor care au contribuit la strângerea de fonduri prin intermediul concertelor săptămânale #MetallicaMondays, precum și campaniei "Month of Giving", ce s-a desfășurat în luna mai. Trupa a menționat, de asemenea, o "donație substanțială" din partea companiei Salesforce, al cărei fondator Marc Benioff este bun prieten cu membrii trupei.

"Suntem cu adevărat copleșiți de generozitatea fanilor și a prietenilor din întreaga lume, deoarece mulți continuă să se confrunte cu probleme de neimaginat în urma pandemiei de coronavirus. Vă mulțumim pentru susținerea și amabilitatea voastră", a scris Metallica pe site-ul oficial.

Donația de 295,000 de dolari va fi distribuită către cinci organizații: 70,000 de dolari ajung la Feeding America, alți 70,000 de dolari la Direct Relief, încă 70,000 de dolari la Crew Nation,  35,000 de dolari la The USBG National Charity Foundation și 50,000 de dolari la MusiCares.

Această mișcare socială a trupei vine după alte acte de caritate. Metallica a donat 350.000 de dolari în lupta împotriva coronavirusului, 750,000 de dolari pentru salvarea pădurilor australiene afectate de incendii și 250,000 de euro pentru inițiativa Asociației Dăruiește Viață.

În altă ordine de idei, trupa a lansat recent o versiune nouă a lui "Blackened", iar Lars Ulrich a făcut aluzie la înregistrarea unui nou album, dacă mai ţine izolarea. Ultimul LP de studio Metallica este "Hardwired... to Self-Destruct" (2016), al cărui turneu de promovare a adus grupul inclusiv în ţara noastră, cu un concert la Arena Naţională în august 2019.

Citește mai multe despre Metallica
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rock & Roll Hall of Fame anulează ceremonia live din acest an și o înlocuiește cu o emisiune specială

Ediția "fizică" de anul acesta a Ceremoniei de introducere în Rock and Roll Hall of Fame este anulată. Cu toate...

Închide