Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Mel Gibson a stat în spital o săptămână după ce a contractat COVID-19

Actorul american în vârstă de 64 de ani a fost spitalizat timp de o săptămână, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus în luna aprilie. Mai multe detalii în articol.
Mel Gibson în

Mel Gibson în "Dragged Across Concrete" (captură ecran)

Un reprezentant al actorului a confirmat că Mel Gibson a fost internat într-un spital privat din Los Angeles și tratat cu Remdesivir pentru infecția cu noul virus, relatează The Independent. Testele ulterioare au arătat că actorul s-a vindecat. El a fost testat negativ de mai multe ori și testat pozitiv pentru anticorpi.

"A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital. A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi", a declarat reprezentantul actorului.

Mel Gibson se numără printre cele mai recente celebrități despre care s-a raportat că au contractat virusul. Tom Hanks, Rita Wilson, Idris Elba, Olga Kurylenko, Plácido Domingo, Jackson Browne sau Pink sunt alte nume cunoscute ce au fost diagnosticate cu COVID-19.

Câteva vedete, printre care legendarul compozitor John Prine, actorul Nick Cordero, dramaturgul Terrance McNally și muzicianul Adam Schlesinger au murit ca urmare a complicațiilor cauzate de coronavirus.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift va lansa pe 24 iulie un nou album, "Folklore", înregistrat în izolare

Taylor Swift le face o surpriză fanilor şi anunţă că peste 24 de ore va lansa un album nou, intitulat...

Închide