Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mel Gibson a stat în spital o săptămână după ce a contractat COVID-19

Actorul american în vârstă de 64 de ani a fost spitalizat timp de o săptămână, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus în luna aprilie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Mel Gibson în "Dragged Across Concrete" (captură ecran)
Mel Gibson în "Dragged Across Concrete" (captură ecran)

Un reprezentant al actorului a confirmat că Mel Gibson a fost internat într-un spital privat din Los Angeles și tratat cu Remdesivir pentru infecția cu noul virus, relatează The Independent. Testele ulterioare au arătat că actorul s-a vindecat. El a fost testat negativ de mai multe ori și testat pozitiv pentru anticorpi.

"A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital. A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi", a declarat reprezentantul actorului.

Mel Gibson se numără printre cele mai recente celebrități despre care s-a raportat că au contractat virusul. Tom Hanks, Rita Wilson, Idris Elba, Olga Kurylenko, Plácido Domingo, Jackson Browne sau Pink sunt alte nume cunoscute ce au fost diagnosticate cu COVID-19.

Câteva vedete, printre care legendarul compozitor John Prine, actorul Nick Cordero, dramaturgul Terrance McNally și muzicianul Adam Schlesinger au murit ca urmare a complicațiilor cauzate de coronavirus.

Trending