Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Kylie Minogue va lansa în toamnă cel de-al 15-lea album de studio

Kylie Minogue a dezvăluit că va lansa un nou material discografic. Intitulat "Disco", albumul va ajunge în mâinile fanilor pe 6 noiembrie. Găsești mai multe detalii în articol.
Artwork

Artwork "Disco" - Kylie Minogue │ FOTO: facebook.com/kylieminogue

"Disco" este cel de-al 15-lea album de studio al artistei australiene. Așa cum se poate deduce din titlu, materialul va beneficia de sound-ul binecunoscut al muzicii disco. Mai mult, Kylie va lansa și primul single de pe noul disc. "Say Something" este așteptat să ajungă la urechile fanilor în cel mai scurt timp, date fiind postările artistei de pe site-urile de socializare.

Minogue a postat un scurt clip care prezintă artwork-ul albumului: o Kylie Minogue cu o înfățișare specifică anilor '70, bucle disco, fard de pleoape albastru electric și multă strălucire. Teaser-ul a fost însoțit de următorul mesaj:

"Așteptați să vă spun ceva? [<<Are you waiting for me to SAY SOMETHING>>]. Noul meu album "Disco" va fi lansat pe 6 noiembrie și va fi disponibil de pre-comandă începând cu joi dimineață".

Indicii despre noul album au fost oferite pentru prima dată în urmă cu câteva luni, când artista a dezvăluit pentru The Independent că lucrează la un nou disc în timpul izolării.

"Am fost foarte ocupată, am creat un studio în casă (adică în camera de zi) și am învățat atât de multe despre înregistrarea la distanță. A fost dificil pentru toată echipa, deoarece au existat o serie de obstacole tehnice, dar sunt recunoscătoare să pot continua să lucrez la album în acest fel", spunea Kylie Minogue la vremea respectivă.

"Disco" va fi primul album al cântăreței de la "Golden", LP-ul cu elemente country, ce a fost lansat în 2018, și al 15-lea album de studio de la lansarea discului de debut, "Kylie", în 1988.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify a lansat podcasturi video, disponibile şi la abonamentele premium şi la cele gratuite

Spotify a făcut un pas uriaş în această săptămână în duelul cu YouTube, odată cu lansarea de podcasturi video. Anumiţi...

Închide