Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Kylie Minogue va lansa în toamnă cel de-al 15-lea album de studio

Kylie Minogue a dezvăluit că va lansa un nou material discografic. Intitulat "Disco", albumul va ajunge în mâinile fanilor pe 6 noiembrie. Găsești mai multe detalii în articol.
Artwork

Artwork "Disco" - Kylie Minogue (foto: facebook.com/kylieminogue)

"Disco" este cel de-al 15-lea album de studio al artistei australiene. Așa cum se poate deduce din titlu, materialul va beneficia de sound-ul binecunoscut al muzicii disco. Mai mult, Kylie va lansa și primul single de pe noul disc. "Say Something" este așteptat să ajungă la urechile fanilor în cel mai scurt timp, date fiind postările artistei de pe site-urile de socializare.

Minogue a postat un scurt clip care prezintă artwork-ul albumului: o Kylie Minogue cu o înfățișare specifică anilor '70, bucle disco, fard de pleoape albastru electric și multă strălucire. Teaser-ul a fost însoțit de următorul mesaj:

"Așteptați să vă spun ceva? [<<Are you waiting for me to SAY SOMETHING>>]. Noul meu album "Disco" va fi lansat pe 6 noiembrie și va fi disponibil de pre-comandă începând cu joi dimineață".

View this post on Instagram

Are you waiting for me to SAY SOMETHING??? My new album DISCO is released November 6th and will be available to pre-order from Thursday morning at 00:01 BST ✨ #KylieDisco

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Indicii despre noul album au fost oferite pentru prima dată în urmă cu câteva luni, când artista a dezvăluit pentru The Independent că lucrează la un nou disc în timpul izolării.

"Am fost foarte ocupată, am creat un studio în casă (adică în camera de zi) și am învățat atât de multe despre înregistrarea la distanță. A fost dificil pentru toată echipa, deoarece au existat o serie de obstacole tehnice, dar sunt recunoscătoare să pot continua să lucrez la album în acest fel", spunea Kylie Minogue la vremea respectivă.

"Disco" va fi primul album al cântăreței de la "Golden", LP-ul cu elemente country, ce a fost lansat în 2018, și al 15-lea album de studio de la lansarea discului de debut, "Kylie", în 1988.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Spotify a lansat podcasturi video, disponibile şi la abonamentele premium şi la cele gratuite

Spotify a făcut un pas uriaş în această săptămână în duelul cu YouTube, odată cu lansarea de podcasturi video. Anumiţi...

Închide