Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kylie Minogue va lansa în toamnă cel de-al 15-lea album de studio

Kylie Minogue a dezvăluit că va lansa un nou material discografic. Intitulat "Disco", albumul va ajunge în mâinile fanilor pe 6 noiembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Artwork "Disco" - Kylie Minogue
Artwork "Disco" - Kylie Minogue │ FOTO: facebook.com/kylieminogue www.facebook.com

"Disco" este cel de-al 15-lea album de studio al artistei australiene. Așa cum se poate deduce din titlu, materialul va beneficia de sound-ul binecunoscut al muzicii disco. Mai mult, Kylie va lansa și primul single de pe noul disc. "Say Something" este așteptat să ajungă la urechile fanilor în cel mai scurt timp, date fiind postările artistei de pe site-urile de socializare.

Minogue a postat un scurt clip care prezintă artwork-ul albumului: o Kylie Minogue cu o înfățișare specifică anilor '70, bucle disco, fard de pleoape albastru electric și multă strălucire. Teaser-ul a fost însoțit de următorul mesaj:

"Așteptați să vă spun ceva? [<<Are you waiting for me to SAY SOMETHING>>]. Noul meu album "Disco" va fi lansat pe 6 noiembrie și va fi disponibil de pre-comandă începând cu joi dimineață".

Indicii despre noul album au fost oferite pentru prima dată în urmă cu câteva luni, când artista a dezvăluit pentru The Independent că lucrează la un nou disc în timpul izolării.

"Am fost foarte ocupată, am creat un studio în casă (adică în camera de zi) și am învățat atât de multe despre înregistrarea la distanță. A fost dificil pentru toată echipa, deoarece au existat o serie de obstacole tehnice, dar sunt recunoscătoare să pot continua să lucrez la album în acest fel", spunea Kylie Minogue la vremea respectivă.

"Disco" va fi primul album al cântăreței de la "Golden", LP-ul cu elemente country, ce a fost lansat în 2018, și al 15-lea album de studio de la lansarea discului de debut, "Kylie", în 1988.

PUBLICITATE
Comentează

Trending