Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a pierdut lupta cu cancerul; actrița avea 57 de ani

Kelly Preston a murit pe 12 iulie, după o luptă de doi ani de zile cu cancerul de sân. Actrița era căsătorită cu John Travolta din 1991.

Publicat

pe

Kelly Preston
Kelly Preston │ FOTO: @johntravolta www.instagram.com

De-a lungul celor doi ani, Kelly Preston a păstrat discreția cu privire la starea sa de sănătate. Potrivit unui reprezentant al familiei, citat de publicația People, actrița a beneficiat de tratament și de sprijinul familiei și al prietenilor apropiați în lupta cu boala.

Pe pagina sa de Instagram, John Travolta a scris un mesaj emoționant despre tragicul eveniment:

"Cu mare părere de rău vă anunț că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta sa de doi ani cu cancerul de sân. A dus o luptă plină de curaj, având alături de ea dragostea și sprijinul atâtor apropiați. Eu și familia mea le vom fi mereu recunoscători doctorilor și asistentelor de la Centrul Oncologic MD Anderson, tuturor centrelor medicale care ne-au ajutat, precum și numeroșilor prieteni și apropiați care au fost lângă ea. Viața lui Kelly și dragostea pe care aceasta a oferit-o vor fi mereu amintite. Voi fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă cer iertare dacă nu veți mai auzi vreo veste de la noi pentru o vreme. Dar, vă rog să rețineți că o să simțim dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma.

Cu toată dragostea,
JT

Kelly Preston și John Travolta au doi copii, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Cuplul a mai avut un fiu, Jett, care însă a murit în 2009, la vârsta de 16 ani.

Preston, pe numele său real Kelly Kamalelehua Smith, s-a născut pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, Hawaii. A studiat actoria la Universitatea din California de Sud. A început cariera cinematografică în 1985, cu primul său rol principal în filmul "Mischief", după mai multe roluri minore în emisiuni de televiziune, inclusiv "For Love and Honor".

În următorii ani, Preston a jucat în filme precum "SpaceCamp" (1986), "Twins" (1988), "Jerry Maguire "(1996) și "For Love of the Game" (1999). Ultimul rol al actriței a fost pentru filmul "Gotti" din 2018 în care a interpretat-o pe Victoria Gotti, soția șefului mafiei, John Gotti, care a fost jucat de John Travolta.

Comentează

Trending