Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a pierdut lupta cu cancerul; actrița avea 57 de ani

Kelly Preston a murit pe 12 iulie, după o luptă de doi ani de zile cu cancerul de sân. Actrița era căsătorită cu John Travolta din 1991.
Kelly Preston

Kelly Preston │ FOTO: @johntravolta

De-a lungul celor doi ani, Kelly Preston a păstrat discreția cu privire la starea sa de sănătate. Potrivit unui reprezentant al familiei, citat de publicația People, actrița a beneficiat de tratament și de sprijinul familiei și al prietenilor apropiați în lupta cu boala.

Pe pagina sa de Instagram, John Travolta a scris un mesaj emoționant despre tragicul eveniment:

"Cu mare părere de rău vă anunț că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta sa de doi ani cu cancerul de sân. A dus o luptă plină de curaj, având alături de ea dragostea și sprijinul atâtor apropiați. Eu și familia mea le vom fi mereu recunoscători doctorilor și asistentelor de la Centrul Oncologic MD Anderson, tuturor centrelor medicale care ne-au ajutat, precum și numeroșilor prieteni și apropiați care au fost lângă ea. Viața lui Kelly și dragostea pe care aceasta a oferit-o vor fi mereu amintite. Voi fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă cer iertare dacă nu veți mai auzi vreo veste de la noi pentru o vreme. Dar, vă rog să rețineți că o să simțim dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma.

Cu toată dragostea,
JT

View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Kelly Preston și John Travolta au doi copii, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Cuplul a mai avut un fiu, Jett, care însă a murit în 2009, la vârsta de 16 ani.

Preston, pe numele său real Kelly Kamalelehua Smith, s-a născut pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, Hawaii. A studiat actoria la Universitatea din California de Sud. A început cariera cinematografică în 1985, cu primul său rol principal în filmul "Mischief", după mai multe roluri minore în emisiuni de televiziune, inclusiv "For Love and Honor".

În următorii ani, Preston a jucat în filme precum "SpaceCamp" (1986), "Twins" (1988), "Jerry Maguire "(1996) și "For Love of the Game" (1999). Ultimul rol al actriței a fost pentru filmul "Gotti" din 2018 în care a interpretat-o pe Victoria Gotti, soția șefului mafiei, John Gotti, care a fost jucat de John Travolta.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Static-X a lansat noul album "Project Regeneration Vol. 1", LP postum după moartea solistului Wayne Static

Povestea trupei Static-X părea să se fi oprit în 2014, atunci când a încetat din viaţă solistul Wayne Static. Grupul...

Închide