Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a pierdut lupta cu cancerul; actrița avea 57 de ani

Kelly Preston a murit pe 12 iulie, după o luptă de doi ani de zile cu cancerul de sân. Actrița era căsătorită cu John Travolta din 1991.
Kelly Preston

Kelly Preston (foto: @johntravolta)

De-a lungul celor doi ani, Kelly Preston a păstrat discreția cu privire la starea sa de sănătate. Potrivit unui reprezentant al familiei, citat de publicația People, actrița a beneficiat de tratament și de sprijinul familiei și al prietenilor apropiați în lupta cu boala.

Pe pagina sa de Instagram, John Travolta a scris un mesaj emoționant despre tragicul eveniment:

"Cu mare părere de rău vă anunț că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta sa de doi ani cu cancerul de sân. A dus o luptă plină de curaj, având alături de ea dragostea și sprijinul atâtor apropiați. Eu și familia mea le vom fi mereu recunoscători doctorilor și asistentelor de la Centrul Oncologic MD Anderson, tuturor centrelor medicale care ne-au ajutat, precum și numeroșilor prieteni și apropiați care au fost lângă ea. Viața lui Kelly și dragostea pe care aceasta a oferit-o vor fi mereu amintite. Voi fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă cer iertare dacă nu veți mai auzi vreo veste de la noi pentru o vreme. Dar, vă rog să rețineți că o să simțim dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma.

Cu toată dragostea,
JT

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Kelly Preston și John Travolta au doi copii, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Cuplul a mai avut un fiu, Jett, care însă a murit în 2009, la vârsta de 16 ani.

Preston, pe numele său real Kelly Kamalelehua Smith, s-a născut pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, Hawaii. A studiat actoria la Universitatea din California de Sud. A început cariera cinematografică în 1985, cu primul său rol principal în filmul "Mischief", după mai multe roluri minore în emisiuni de televiziune, inclusiv "For Love and Honor".

În următorii ani, Preston a jucat în filme precum "SpaceCamp" (1986), "Twins" (1988), "Jerry Maguire "(1996) și "For Love of the Game" (1999). Ultimul rol al actriței a fost pentru filmul "Gotti" din 2018 în care a interpretat-o pe Victoria Gotti, soția șefului mafiei, John Gotti, care a fost jucat de John Travolta.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE