Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Ce crede Katy Perry despre candidatura lui Kanye West la președinția SUA

Kanye West a anunțat că vrea să candideze la președinția SUA, această veste stârnind multă rumoare în presa internațională. Katy Perry și-a exprimat și ea, recent, opinia cu privire la această decizie, argumentându-și detaliat părerea.
Katy Perry în videoclipul piesei

Katy Perry în videoclipul piesei "Never Worn White"

Aflată în perioada de promovare a noului ei album, "Smile", Katy Perry a acordat de curând un interviu pentru U.K. Hits Radio. Cu acest prilej, artista a vorbit despre noile compoziții, perioada de carantină și bebelușul pe care îl așteaptă, dar și despre candidatura lui Kanye West la președinția SUA. Întrebată de gazda emisiunii dacă nu i se pare ciudată intenția lui Kanye de a face acest pas către politică, Katy a mărturisit că îl iubește pe Kanye, dar că nu l-ar vedea în poziția de președinte.

Katy Perry: "Îl iubesc pe Kanye. E un tip super. Doar că, știi, îl iubesc în calitate de artist"

"Cred că ceea ce am învățat, uitându-mă înapoi, este că poziția de președinte se potrivește cel mai bine unei persoane cu experiență și care este un profesionist în domeniul respectiv.

Cred că am văzut cu toții și am învățat din experiențe anterioare că atunci când nu ai un profesionist în acea poziție, lucrurile devin puțin ciudate.

Îl iubesc pe Kanye. E un tip super. Doar că, știi, îl iubesc în calitate de artist. Și cred că e un artist capabil de salturi creative și de a deschide subiecte arzătoare. Și astea sunt lucrurile pentru care îl iubesc", a declarat Katy Perry.

Kanye West și-a exprimat intenția de a candida la președinția SUA chiar de Ziua Americii. Anunțul a fost unul bizar chiar și pentru fanii artistului, care știu cât de mult îl apreciază Kanye pe Trump, însă considerând excentricitatea ce-i caracterizează aparițiile publice, totul ar putea fi o simplă strategie de PR, prin care artistul atrage atenția asupra unor viitoare lansări de piese / videoclipuri, etc. Până la proba contrarie, însă, publicul continuă să discute pe tema acestui subiect, luându-i declarația în serios. Chiar și Elon Musk a crezut în anunțul lui Kanye, declarându-se un susținător al său la alegerile prezidențiale.

Citește mai multe despre Kanye WestKaty Perry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana del Rey va lansa primul volum de poezii atât în format fizic, cât și audiobook

Intitulat "Violet Bent Backwards over the Grass", volumul cuprinde poezii precum "Never to Heaven", "The Land of 1,000 Fires", "Past...

Închide