Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Kanye West lansează un nou album, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale

Kanye West va lansa săptămâna aceasta un nou album de studio. Indirect, rapper-ul confirmă astfel teoriile potrivit cărora s-ar folosi de candidatura sa la președinția SUA pentru a-și promova muzica.
Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

Kanye West nu se dezminte de vechile obiceiuri și continuă să intrige publicul cu strategii de marketing ieșite din tipare. Considerat încă unul dintre candidații la președinția SUA, rapperul anunță lansarea unui nou material de studio.

Discul pe care Kanye îl va prezenta publicului în plină campanie electorală se numește "Donda" și ar trebui să apară pe piață vinerea aceasta, pe 24 iulie, potrivit unui mesaj publicat de Kanye pe Twitter și ulterior șters. La momentul respectiv, mesajul dezvăluia un tracklist ce conținea single-ul "Wash Us In The Blood", lansat în colaborare cu Travis Scott, însă într-un nou mesaj, publicat tot de Kanye, tracklistul nu mai include această colaborare.

Tracklistul albumului "Donda"

În paralel cu această lansare, Kanye West merge înainte și cu candidatura sa la prezidențiale. Recent, acesta a încercat să-și convingă fanii să semneze o petiție pentru a-și putea înscrie numele pe buletinul de vot din Carolina de Sud. În final, a ratat, însă, șansa de a candida aici, nereușind să strângă cele 10,000 de semnături până la data limită de 20 iulie.

Kanye West a intrat, totuși, în vizorul companiilor care realizează sondaje pentru alegerile prezindențiale din Statele Unite. Deși nu se știe încă dacă anunțul rapper-ului de pe 4 iulie exprimă o intenție reală de a candida, specialiștii se uită deja la cifre. Aici găsiți detalii despre procentele obținute într-un sondaj realizat de Redfield & Wilton Strategies.

Unii dintre prietenii și membrii familiei lui Kanye îl suspectează pe acesta de bipolaritate, Elon Musk mărturisind la rândul său că nu îl mai simpatizează atât de mult pe rapper, pentru că îi despart "mai multe diferențe de opinie decât anticipase inițial".

Despre candidatura lui Kanye West a vorbit recent și Katy Perry, opinia sa fiind detaliată și argumentată în cadrul unui interviu.

Citește mai multe despre Kanye West
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Germania folosește simulări de concerte pentru a stabili viitorul evenimentelor muzicale

Oamenii de știință germani vor lansa o serie de simulări de concerte și vor investiga felul în care pot împiedica...

Închide