Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Kanye West lansează un nou album, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale

Kanye West va lansa săptămâna aceasta un nou album de studio. Indirect, rapper-ul confirmă astfel teoriile potrivit cărora s-ar folosi de candidatura sa la președinția SUA pentru a-și promova muzica.
Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

Kanye West anunțându-și candidatura la președinție

Kanye West nu se dezminte de vechile obiceiuri și continuă să intrige publicul cu strategii de marketing ieșite din tipare. Considerat încă unul dintre candidații la președinția SUA, rapperul anunță lansarea unui nou material de studio.

Discul pe care Kanye îl va prezenta publicului în plină campanie electorală se numește "Donda" și ar trebui să apară pe piață vinerea aceasta, pe 24 iulie, potrivit unui mesaj publicat de Kanye pe Twitter și ulterior șters. La momentul respectiv, mesajul dezvăluia un tracklist ce conținea single-ul "Wash Us In The Blood", lansat în colaborare cu Travis Scott, însă într-un nou mesaj, publicat tot de Kanye, tracklistul nu mai include această colaborare.

Tracklistul albumului "Donda"

În paralel cu această lansare, Kanye West merge înainte și cu candidatura sa la prezidențiale. Recent, acesta a încercat să-și convingă fanii să semneze o petiție pentru a-și putea înscrie numele pe buletinul de vot din Carolina de Sud. În final, a ratat, însă, șansa de a candida aici, nereușind să strângă cele 10,000 de semnături până la data limită de 20 iulie.

Kanye West a intrat, totuși, în vizorul companiilor care realizează sondaje pentru alegerile prezindențiale din Statele Unite. Deși nu se știe încă dacă anunțul rapper-ului de pe 4 iulie exprimă o intenție reală de a candida, specialiștii se uită deja la cifre. Aici găsiți detalii despre procentele obținute într-un sondaj realizat de Redfield & Wilton Strategies.

Unii dintre prietenii și membrii familiei lui Kanye îl suspectează pe acesta de bipolaritate, Elon Musk mărturisind la rândul său că nu îl mai simpatizează atât de mult pe rapper, pentru că îi despart "mai multe diferențe de opinie decât anticipase inițial".

Despre candidatura lui Kanye West a vorbit recent și Katy Perry, opinia sa fiind detaliată și argumentată în cadrul unui interviu.

Citește mai multe despre Kanye West
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Germania folosește simulări de concerte pentru a stabili viitorul evenimentelor muzicale

Oamenii de știință germani vor lansa o serie de simulări de concerte și vor investiga felul în care pot împiedica...

Închide