Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kanye West anunţă că va candida la preşedinţia SUA; Este susţinut de Elon Musk

Kanye West a profitat de Ziua Independenţei, 4 iulie pentru a face un anunţ important şi anume că s-a decis să candideze la preşedinţia SUA. Încă nu e clar dacă e doar o mişcare de PR sau chiar a început demersurile legale pentru a candida, dar ştim că are susţinerea lui Elon Musk. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Kanye West
Kanye West │ FOTO: www.facebook.com

Kanye West a anunţat pe Twitter că s-a decis să candideze la cea mai înaltă funcţie din stat, iar Elon Musk şi-a arătat susţinerea printr-o replică la acel tweet. Vestea e ciudată din mai multe motive. În primul rând nu ştim în ce măsură Kanye vorbeşte serios, apoi nu ştim dacă are voie să candideze la această funcţie. Mă gândesc aici la aspectul sănătăţii mentale şi aşa cum ne-a învăţat "House of Cards", o persoană cu probleme mentale nu poate fi preşedintele SUA. Kanye este bipolar, e pe medicaţie şi dacă nu mă înşel a şi fost internat pentru probleme psihice.

Un alt argument pentru care candidatura e bizară e faptul că West e mare fan Trump, apărând peste tot cu şepci roşii MAGA şi vizitând Casa Albă de câteva ori. În tweetul de anunţ Kanye a invocat Divinitatea şi o "viziune unificată asupra viitorului". Are şi un hashtag oficial #2020VISION. Au rămas doar 4 luni până când americanii sunt aşteptaţi la urne pe 3 noiembrie, asta dacă nu se complică lucrurile din cauza pandemiei. Deja statul California e din nou în Stare de Urgenţă şi oamenii nu mai au voie să iasă din case oricând vor ei.

Kanye a postat şi următoarea fotografie alături de Elon Musk:

Rapperul de 43 de ani ar putea profita de hype pentru a lansa un nou album, iar recent s-a zvonit că a pregătit un nou LP. Yeezy a fost mai degrabă ocupat cu muzica gospel în ultimul an, cu predicile sale de pe munte şi o apropiere tot mai mare de Dumnezeu. Cât despre candidatură, termenul limită pentru înscrierea candidaţilor independenţi nu a fost depăşit încă. SUA a mai avut candidaţi trăzniţi la această funcţie, inclusiv celebrul Joe Exotic, subiect de documentar pe Netflix în această primăvară.

Alte vedete care şi-au arătat interesul pentru funcţie sunt The Rock/ Dwayne Johnson sau Oprah. Asul din mânecă al lui Kanye ar fi chiar Elon Musk, dacă se decide să îi finanţeze campania şi eventual să fie pe acelaşi mandat ca vicepreşedinte.

Personal cred că e doar un artificiu de PR marca Kanye.

Comentează

Trending