Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Grant Imahara, co-prezentatorul emisiunii "MythBusters", a murit la 49 de ani

Grant Imahara, inginer și co-prezentator al emisiunii "MythBusters" de pe Discovery și al seriei "White Rabbit Project" de pe Netflix, dar și actor în seria "Star Trek Continues", a murit la 49 de ani, în urma unui anevrism cerebral.
Grant Imahara

Grant Imahara │ FOTO: IMDb

Imahara a găzduit mai mult de 200 de episoade din "Mythbusters", începând cu cel de-al treilea sezon, din 2005 până în 2014. S-a alăturat emisiunii în urma unei invitații făcute de Jamie Hyneman și a făcut parte din "echipa de construcție", alături de Kari Byron și Tory Belleci. Datorită pasiunii sale pentru robotică, Imahara a fost cel care a proiectat şi construit roboţi şi a operat elemente electronice necesare pentru experimentele din cunoscuta emisiune.

"Suntem devastați de aflarea acestei vești. [Grant Imaha] a fost o parte importantă a familiei Discovery şi un bărbat cu adevărat minunat. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către familia sa”, a declarat un reprezentant Discovery.

În 2014, Grant Imahara și colegii, Kari Byron și Tory Belleci, au părăsit emisiunea pentru a putea realiza propriul proiect pe Netflix. Lansat în 2016, "White Rabbit Project" prezintă o serie de investigații ale unor fenomene istorice și beneficiază de un singur sezon.

Înainte de a debuta în emisiuni TV, Imaha a lucrat la companiile de producție și efecte vizuale de film - Lucasfilm și Industrial Light and Magic. A contribuit la filme precum "Star Wars", "Jurassic Park", "The Matrix Reeloaded", "Matrix Revolutions", "Galaxy Quest" și "Terminator 3: Rise of the Machines". De asemenea, Imahara a fost şi actor, interpretându-l pe Sulu în seria "Star Trek Continues".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toboşarul Queen, Roger Taylor a lansat piesa solo "Isolation" - VIDEO

Toboşarul Queen, Roger Taylor a compus o nouă piesă în izolare, potrivit numită "Isolation". Noul track a debutat la finalul...

Închide