Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Grant Imahara, co-prezentatorul emisiunii "MythBusters", a murit la 49 de ani

Grant Imahara, inginer și co-prezentator al emisiunii "MythBusters" de pe Discovery și al seriei "White Rabbit Project" de pe Netflix, dar și actor în seria "Star Trek Continues", a murit la 49 de ani, în urma unui anevrism cerebral.
Grant Imahara

Grant Imahara (foto: IMDb)

Imahara a găzduit mai mult de 200 de episoade din "Mythbusters", începând cu cel de-al treilea sezon, din 2005 până în 2014. S-a alăturat emisiunii în urma unei invitații făcute de Jamie Hyneman și a făcut parte din "echipa de construcție", alături de Kari Byron și Tory Belleci. Datorită pasiunii sale pentru robotică, Imahara a fost cel care a proiectat şi construit roboţi şi a operat elemente electronice necesare pentru experimentele din cunoscuta emisiune.

"Suntem devastați de aflarea acestei vești. [Grant Imaha] a fost o parte importantă a familiei Discovery şi un bărbat cu adevărat minunat. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către familia sa”, a declarat un reprezentant Discovery.

În 2014, Grant Imahara și colegii, Kari Byron și Tory Belleci, au părăsit emisiunea pentru a putea realiza propriul proiect pe Netflix. Lansat în 2016, "White Rabbit Project" prezintă o serie de investigații ale unor fenomene istorice și beneficiază de un singur sezon.

Înainte de a debuta în emisiuni TV, Imaha a lucrat la companiile de producție și efecte vizuale de film - Lucasfilm și Industrial Light and Magic. A contribuit la filme precum "Star Wars", "Jurassic Park", "The Matrix Reeloaded", "Matrix Revolutions", "Galaxy Quest" și "Terminator 3: Rise of the Machines". De asemenea, Imahara a fost şi actor, interpretându-l pe Sulu în seria "Star Trek Continues".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toboşarul Queen, Roger Taylor a lansat piesa solo "Isolation" - VIDEO

Toboşarul Queen, Roger Taylor a compus o nouă piesă în izolare, potrivit numită "Isolation". Noul track a debutat la finalul...

Închide