Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Fundația lui Shawn Mendes acordă burse în valoare de 250,000 de dolari

Shawn Mendes donează 250.000 de dolari prin intermediul fundației sale, și în parteneriat cu organizația nonprofit Global Citizen Year pentru a finanța Global Citizen Academy, o mișcare de ajutorare a absolvenților de liceu. Mai multe detalii în articol.
Shawn Mendes în videoclipul piesei

Shawn Mendes în videoclipul piesei "Nervous" (captură ecran)

Conceput în colaborare cu Proiectul Minerva (organizație educațională cu scop lucrativ), programul va acorda o serie de burse bazate pe nevoile tinerilor. De asemenea, va include propriul curriculum și un grup de speakeri care vor discuta despre probleme sociale precum justiția rasială, schimbările climatice și drepturile omului.

În plus, Mendes va ocupa funcția de președinte global pentru tineret în cadrul Global Citizen Academy și le va da o mână de ajutor speakerilor pentru seria "Lider în acțiune" a Academiei.

"Lumea noastră are nevoie de lideri tineri acum mai mult ca niciodată. A fost cu adevărat inspirator să văd atât de mulți tineri activiști care își fac vocea auzită. Lucrând cu Global Citizen Academy, speranța mea este că putem sprijini mult mai mulți tineri din întreaga lume cu resursele și instrumentele de care au nevoie", a comentat Shawn Mendes.

Fundația lui Shawn Mendes a fost fondată în 2019 și încearcă să inspire tinerii din ziua de azi și să-i motiveze să aducă schimbări, luând măsuri și dăruind înapoi.

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020

European Metal Festival Alliance (EMFA), o alinață din care fac parte 13 festivaluri independente din Europa, a anunțat line-up-ul complet...

Închide