Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Filmul "Bird Box" va beneficia de o continuare

Iarna lui 2018 a fost marcată de lansarea peliculei "Bird Box". În scurt timp, filmul a devenit unul dintre cele mai vizionate și comentate, internetul s-a umplut de meme-uri și imagini inspirate de acest lungmetraj, iar Netflix s-a bucurat de și mai multă popularitate.
Sandra Bullock și Julian Edwards în

Sandra Bullock și Julian Edwards în "Bird Box" │ FOTO: IMDb / Saeed Adyani

Acum, compania de streaming este dornică să recreeze universul "Bird Box". Conform publicației Inverse, Netflix lucrează deja la o continuare a filmului post-apocaliptic.

Într-un interviu recent, Josh Malerman, autorul din spatele romanului de ficțiune/thriller pe baza căruia s-a produs filmul, a dezvăluit că o continuare "Bird Box" este "în desfășurare". Noua producție se bazează pe viitoarea sa carte, "Malorie" (numele personajului interpretat de Sandra Bullock în primul "Bird Box") și este o continuare a romanului original. Cu toate acestea, Malerman nu este sigur dacă Bullock va reveni să joace un rol în noul film.

"Nu pot oferi detalii, dar pot spune că [filmul] este în desfășurare. Uneori e ciudată această încercare de a ține totul confidențial, dar trebuie să mă conformez", a spus Josh Malerman.

Cartea "Malorie" va fi lansată pe 21 iulie, iar cei interesați pot face de pe acum o pre-comandă. Volumul se găsește la prețuri între 11,89 și 24,80 de dolari, în funcție de varianta dorită (audiobook sau carte fizică).

"Bird Box" / "Orbește" este regizat de câștigătoarea Premiului Oscar, Susanne Bier, și creat în genurile post-apocaliptic/thriller. Filmul prezintă povestea unei mame care încearcă să își protejeze copiii de entități supranaturale. Pentru a supraviețui, aceștia trebuie să își acopere ochii și să pornească într-o călătorie periculoasă. Rolurile principale au fost interpretate de Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, Danielle Macdonald și Sarah Paulson.

Trailer "Bird Box":

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui

Brian May a dezvăluit în cadrul unui interviu care este relația sa cu Tony Iommi, comentând pe tema zvonurilor privind...

Închide