Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Filmul "Bird Box" va beneficia de o continuare

Iarna lui 2018 a fost marcată de lansarea peliculei "Bird Box". În scurt timp, filmul a devenit unul dintre cele mai vizionate și comentate, internetul s-a umplut de meme-uri și imagini inspirate de acest lungmetraj, iar Netflix s-a bucurat de și mai multă popularitate.
Sandra Bullock și Julian Edwards în

Sandra Bullock și Julian Edwards în "Bird Box" │ FOTO: IMDb / Saeed Adyani

Acum, compania de streaming este dornică să recreeze universul "Bird Box". Conform publicației Inverse, Netflix lucrează deja la o continuare a filmului post-apocaliptic.

Într-un interviu recent, Josh Malerman, autorul din spatele romanului de ficțiune/thriller pe baza căruia s-a produs filmul, a dezvăluit că o continuare "Bird Box" este "în desfășurare". Noua producție se bazează pe viitoarea sa carte, "Malorie" (numele personajului interpretat de Sandra Bullock în primul "Bird Box") și este o continuare a romanului original. Cu toate acestea, Malerman nu este sigur dacă Bullock va reveni să joace un rol în noul film.

"Nu pot oferi detalii, dar pot spune că [filmul] este în desfășurare. Uneori e ciudată această încercare de a ține totul confidențial, dar trebuie să mă conformez", a spus Josh Malerman.

Cartea "Malorie" va fi lansată pe 21 iulie, iar cei interesați pot face de pe acum o pre-comandă. Volumul se găsește la prețuri între 11,89 și 24,80 de dolari, în funcție de varianta dorită (audiobook sau carte fizică).

"Bird Box" / "Orbește" este regizat de câștigătoarea Premiului Oscar, Susanne Bier, și creat în genurile post-apocaliptic/thriller. Filmul prezintă povestea unei mame care încearcă să își protejeze copiii de entități supranaturale. Pentru a supraviețui, aceștia trebuie să își acopere ochii și să pornească într-o călătorie periculoasă. Rolurile principale au fost interpretate de Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, Danielle Macdonald și Sarah Paulson.

Trailer "Bird Box":

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui

Brian May a dezvăluit în cadrul unui interviu care este relația sa cu Tony Iommi, comentând pe tema zvonurilor privind...

Închide