Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Toate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO

Fanii "Star Wars"/ "Războiul Stelelor" for putea urmări pe HBO GO toate filmele din îndrăgita serie SF. Vara aceasta vor deveni disponibile toate cele 12 pelicule din universul Star Wars, inclusiv "Solo", "Rogue One", "The Last Jedi" și "The Last Skywalker".
Star Wars

Star Wars │ FOTO: HBO GO

Filmele vor deveni disponibile pe HBO GO în perioada 17 iulie - 7 august, urmând ca în fiecare vineri să fie urcate pe platformă noi pelicule.

Calendarul filmelor Star Wars pe HBO GO

În prima săptămână, pe 17 iulie, abonații HBO GO se vor putea bucura de trilogia de prequel-uri - primele trei episoade din saga -, dar și de Solo: A Star Wars Story/ Solo: O poveste Star Wars, care prezintă aventurile tânărui Han Solo, înainte ca el să devină un erou al Rebeliunii. De asemenea, filmul animat Star Wars: The Clone Wars/ Star Wars: Războiul clonelor va putea fi urmărit alături de primele cinci sezoane ale serialului cu același nume, deja disponibile pe HBO GO. Toate aceste filme au acțiunea plasată înainte ca Alianța Rebelilor să fie înființată.

17 iulie

 • Star Wars: The Phantom Menace/ Războiul Stelelor - Episodul I: Amenințarea Fantomei
 • Star Wars: Attack Of The Clones/ Războiul Stelelor - Episodul Ii: Atacul Clonelor
 • Star Wars: Revenge Of The Sith/ Războiul Stelelor - Episodul Iii: Răzbunarea Lorzilor Sith
 • Star Wars: The Clone Wars (2008)/ Star Wars: Războiul Clonelor
 • Solo: A Star Wars Story/ Solo: O Poveste Star Wars

Pe 24 iulie, HBO GO va face disponibilă trilogia originală de filme din anii ‘70 și ‘80, dar și Rogue One: A Star Wars Story/ Rogue One: O poveste Star Wars, care are acțiunea plasată înainte de evenimentele din Star Wars: A New Hope/ Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță (1977).

24 iulie

 • Rogue One: A Star Wars Story/ Rogue One: O Poveste Star Wars
 • Star Wars: A New Hope/ Războiul Stelelor - Episodul Iv: O Nouă Speranță
 • Star Wars: The Empire Strikes Back/ Războiul Stelelor - Episodul V: Imperiul Contraatacă
 • Star Wars: Return Of The Jedi/ Războiul Stelelor – Episodul Vi: Întoarcerea Lui Jedi

Pe 31 iulie, primele două filme din trilogia recentă de sequel-uri care continuă povestea vor deveni și ele disponibile: Star Wars: The Force Awakens/ Războiul stelelor - Episodul VII: Trezirea Forței și Star Wars: The Last Jedi/ Star Wars: Ultimii Jedi.

La trei decenii după victoria asupra lui Darth Vader și Imperiului Galactic, o nouă amenințare apare în galaxie. Primul Ordin încearcă să cucerească galaxia și doar un grup de eroi neașteptați îi pot opri, cu ajutorul Rezistenței. În The Last Jedi, Primul Ordin este la putere. Liderul Suprem Snoke vrea să distrugă ce a mai rămas din Rezistență și să își consolideze puterea în galaxie. Dar speranța supraviețuiește: Maestrul Jedi Luke Skywalker poate schimba soarta războiului.

31 iulie

 • Star Wars: The Force Awakens/ Războiul Stelelor – Episodul Vi: Trezirea Forței
 • Star Wars: The Last Jedi/ Star Wars: Ultimii Jedi

Evenimentul Star Wars de pe HBO GO se încheie pe 7 august cu premiera filmului Star Wars: The Rise of Skywalker/ Star Wars: Skywalker - Ascensiunea, ultimul episod din Saga Skywalker. Bătălia dintre Jedi și Sith ajunge la o concluzie palpitantă în acest ultim capitol din Saga Skywalker. Ultimii membri ai Rezistenței rămași în viață sunt obligați să se confrunte cu trecutul, în timp ce se luptă cu Primul Ordin pentru ultima dată.

7 august

 • Star Wars: The Rise Of Skywalker/ Star Wars: Skywalker - Ascensiunea

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fundația lui Shawn Mendes acordă burse în valoare de 250,000 de dolari

Shawn Mendes donează 250.000 de dolari prin intermediul fundației sale, și în parteneriat cu organizația nonprofit Global Citizen Year pentru...

Închide