Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Emisiunea "Falsez pentru tine" începe la PRO TV în curând; Află când debutează

PRO TV pregăteşte un nou show de talente sau anti talente, despre care ştiam încă de acum 2 ani, dar în afară de teasere şi zvonuri nu prea am avut informaţii. E vorba despre "Falsez pentru tine", care va intra în grila PRO TV din această lună. Cine se află în juriu şi când debutează show-ul aflaţi în articol.
Falsez pentru tine emisiune PRO TV 2020

Falsez pentru tine emisiune PRO TV 2020 │ FOTO: PRO TV

"Falsez pentru tine" îl va avea pe Mihai Bobonete prezentator, iar prima sa ediţie va fi difuzată pe 18 iulie la ora 22:45. În juriu vor apărea Anna Lesko, Monica Anghel, DJ Gojira şi Răzvan Fodor. Juraţii îşi vor spune părerea despre invitaţii din emisiune şi vor încerca să descopere care dintre concurenţii de pe scenă are voce şi care falsează. PRO TV pregăteşte acesta emisiune din 2018, când trebuia să debuteze pe data de 4 noiembrie. Atunci postul TV a ales să difuzeze un film cu Jason Statham, "Parker" şi să amâne debutul.

Revenim în 2020, iar în cadrul lui "Falsez pentru tine" vom vedea juraţii făcând pe detectivii muzicali, încercând să afle care dintre cei 8 concurenţi de pe scenă are talente şi care păcăleşte muzica. E o emisiune de divertisment, cu runde, iar în fiecare rundă un invitat special al emisiunii va elimina concurentul despre care crede că nu are voce. La final aflăm dacă invitatul a fost păcălit de un farsor sau chiar a ales cum trebuie.

Cei 4 consilieri/juraţi ai emisiunii vor ajuta invitatul să descopere farsorii. Dacă invitatul a ales bine, la final va face un duet cu concurentul ales. Dacă nu a ales bine vom avea un moment comic falsat, o reprezentaţie a afonului şi artistului în duet. Concurentul fără voce care îi păcăleşte pe toţi şi ajunge în finală primeşte un premiu de 10.000 lei. Dacă finalistul este un bun muzician va primi o colaborare cu HaHaHa Production, care îi va produce primul single.

Toate vedetele din juriu au fost ocupate în ultima vreme. Gojira are o serie despre filme pe YouTube, Răzvan Fodor a câştigat "Asia Express", Anna Lesko face clipuri sexy cu gătit pe Instagram, iar Monica Anghel a apărut la diferite show-uri de la Antena 1, precum "Te cunosc de undeva". Bobonete face clipuri de gaming pe YouTube între timp.

Citește mai multe despre Anna LeskoDJ GojiraMonica AnghelRazvan Fodor
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kanye West anunţă că va candida la preşedinţia SUA; Este susţinut de Elon Musk

Kanye West a profitat de Ziua Independenţei, 4 iulie pentru a face un anunţ important şi anume că s-a decis...

Închide