Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Slipknot de la Bucureşti se reprogramează în iulie 2021

Continuă reprogramările de concerte din 2020 în 2021 şi unul dintre cele mai importante este cel Slipknot de la Romexpo. Organizatorul Metalhead a intrat în contact cu trupa şi a stabilit perioada în care se va desfăşura evenimentul anul viitor. E vorba despre finalul lunii iulie, iar locul rămâne acelaşi, Romexpo. Avem detalii şi o declaraţie de la organizator în articol.

Publicat

pe

Concert Slipknot iulie 2021 poster
Concert Slipknot iulie 2021 poster

Vestea despre concertul Slipknot de la Bucureşti făcea furoare în luna ianuarie a acestui an. Oprirea din România făcea parte din turneul "We Are Not Your Kind", menit să promoveze albumul cu acelaşi nume lansat în 2019. Slipknot trebuia să cânte la Bucureşti pe 27 iulie în cadrul Metalhead Meeting 2020.

Din cauza pandemiei de Coronavirus, trupa a fost nevoită să îşi anuleze întregul turneu european şi implicit şi concertul din România. În mai a venit această veste şi tot atunci am aflat că fanii vor primi banii plătiţi pe bilete sub formă de vouchere valabile la orice show organizat de Metalhead sau BestMusic din 2020 sau 2021.

Pe 24 iulie 2020 Metalhead a revenit cu informaţii despre concertul Slipknot de la Bucureşti, aşa cum a promis. Deocamdată data reprogramării este finalul lunii iulie 2021, fără o zi clară. Iată declaraţia completă Metalhead de pe pagina de Facebook a evenimentului:

Tocmai am primit o veste bună din partea trupei: concertul SLIPKNOT de anul acesta de la Bucureşti se REPROGRAMEAZĂ în 2021, în a doua parte a lunii iulie, tot la Romexpo.

Vom reveni în curând cu noua dată când trupa va anunţa tot turneul mondial. Data este deja stabilită dar urmează a fi anunţată alături de toate datele din turneu. Deşi iniţial trupa a anulat toate evenimentele, Slipknot şi-au reprogramat (aproape) tot turneul "We are not your kind" după o muncă titanică de câteva luni. Din fericire am reuşit să obţinem o dată nouă şi pentru România.

Vă rugăm citiţi cu atenţie cele de mai jos, sunt informaţii utile.

DACĂ AI LUAT DEJA BILET ACESTA RĂMÂNE VALABIL

Biletele cumpărate rămân valabile pentru noua dată şi vă aşteptam cu drag la concert anul viitor! Dacă aţi cumpărat deja bilet, nu trebuie să faceţi nimic special. Veniţi cu biletul în 2021 la concert, acesta îşi păstrează automat valabilitatea.

DACĂ AI CERUT VOUCHER DEJA

Dacă aţi făcut deja o cerere de VOUCHER conform OUG 70 din 14 mai 2020, CEREA A FOST ANULATĂ AUTOMAT de iabilet.ro iar voi nu trebuie să faceţi nimic în acest sens. Biletul tău rămâne valabil.

DACĂ TOTUŞI VREI VOUCHER

Dacă doriţi să faceţi o nouă cerere de voucher şi să nu vă păstraţi biletul o puteţi face pe iabilet.ro/retur conform termenilor din OUG 70 DUPĂ ce anunţăm nouă dată a showului, nu acum.

Vă mulţumim pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă în această perioadă şi ne bazăm pe suportul vostru în continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depăşi împreună şi ne vom reveni cu toţii mai puternici. Vă mulţumim că ne sunteţi alături de 16 ani şi vă asigurăm că vom continua ceea ce facem încercând să vă aducem trupe mari, de calibru dar şi multe nume underground în premieră (sau nu) în România.

Slipknot şi-a amânat pe rând pe parcursul acestui an atât opririle din cadrul festivalului Knotfest, cât şi concerte din Asia, Europa şi America de Nord. Pentru evenimentul care trebuia să aibă loc în această lună fuseseră puse în vânzare 10.000 de bilete, iar preţurile porneau de la aproximativ 230 de lei.

Acum puteţi păstra biletul cumpărat pentru la anul sau solicita un voucher în loc de bilet pentru a îl folosi la alt eveniment, dar doar după ce se anunţă dată finală a show-ului.

Slipknot a lansat un documentar numit "Unmasked All Out Life" în aprilie, disponibil gratuit online. Solistul Corey Taylor ar fi terminat de înregistrat primul album solo între timp şi va lansa săptămâna viitoare o piesă, după cum a declarat recent.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Slipknot îşi reprogramează concertul din România; Când se ţine evenimentul?

Încheiem săptămâna cu o veste mai puţin plăcută, în special pentru fanii Slipknot: concertul din iulie 2021 de la Romexpo a fost reprogramat. Iniţial evenimentul trebuia să aibă loc la final de iulie 2020, apoi a fost reprogramat pe 21 iulie 2021. Pe 11 iunie 2021 Slipknot a publicat pe pagina oficială de Facebook, anunţând că a reprogramat toate concertele din turneul european din acest an.

Publicat

pe

│ FOTO: Slipknot poster concert 2022 www.facebook.com

Pe listă se află inclusiv concertul de pe 21 iulie 2021 din România, care a fost mutat pe 20 iulie 2022, rămânând în acelaşi loc, Romexpo. Au mai fost reprogramate concertele Slipknot din vara lui 2021 din Rusia, Ucraina, Bulgaria, Grecia şi apariţia de la Wacken, din Germania. Tot astăzi a venit şi vestea reprogramării unor alte concerte din România din 2021: Judas Priest, Nick Mason (Pink Floyd) şi Wardruna. Dar revenind la Slipknot, concertul de la noi ar fi putut avea teoretic loc în conformitate cu noile norme de relaxare.

De la 1 iunie 2021 reglementările permit organizarea de evenimente cu 1000 de persoane la interior, dacă au test PCR, dovada că au trecut prin boală sau dovada vaccinării. În cazul evenimentelor care includ numai vaccinaţi în public, nu există limită de persoane. În ultima săptămână au venit confirmările cu privire la organizarea lui UNTOLD între 9 şi 12 septembrie 2021 şi SAGA Festival şi-a reconfirmat artiştii pentru ediţia din acest an. Electric Castle Special, o ediţie aparte a festivalului are loc în august 2021, în perioada 6-15 august. Se va ţine în multiple locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida.

De remarcat că în ciuda anulării turneului din Europa, Slipknot ţine în continuare propriul festival Knotfest în statul american din care se trage, Iowa. Are loc pe 25 septembrie şi va include în deschidere nume ca Gojira, Trivium, Fever 333 şi Tech N9ne. Slipknot este şi headliner la festivalul Rocklahoma, alături de Limp Bizkit şi Rob Zombie. Corey Taylor, solistul Slipknot a pornit într-un turneu solo în primele zile din luna iunie 2021, promovându-şi primul album solo, "CMFT".

În ultima săptămână a venit şi confirmarea că Slipnot va finaliza un nou album conceptual în iulie 2021, urmând a îl lansa în anul curent. Au trecut doar 2 ani de la lansarea LP-ului "We Are Not Your Kind", care a venit în 2019. Între timp şi videograful şi toboşarul trupei, M Shawn Crahan aka Clown tocmai a lansat două piese solo.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending