Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Cheloo sfidează "un sistem pervers" nepurtând mască: "Botnița lui Lady Arafat mă insultă"

Cheloo și-a exprimat opinia cu privire la carantinarea la domiciliu și purtarea măștilor. Deranjat de faptul că "spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid", rapper-ul îl atacă pe Raed Arafat și anunță că va face "tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil".

Publicat

pe

Cheloo în videoclipul ”Lumina de la capătul tunului”
Cheloo în videoclipul ”Lumina de la capătul tunului”

Pandemia de coronavirus a dat naștere multor teorii și opinii, situațiile conflictuale fiind un rezultat inevitabil. Recunoscut pentru tonul adeseori critic la adresa autorităților, Cheloo alege calea rețelelor de socializare pentru a-și exprima foarte acid o serie de reproșuri la adresa măsurilor propuse de Raed Arafat.

Afectat de felul în care spitalele filtrează acum pacienții cu COVID, trimițându-i în izolare "cu simptome" și "fără a fi testați", Cheloo consideră că măștile recomandate de Guvern și Raed Arafat sunt "botnițe" și decide să refuze purtarea lor, chiar dacă specialiștii de la OMS (Organizația Mondială de Sănătate) susțin, la rândul lor, purtarea măștilor.

Cheloo: "Arafat induce panică în rândurile populației"

"Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă.

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunăstarea lui Arafat", scrie Cheloo pe pagina sa de Facebook.

În mesajul său, rapper-ul vorbește și despre marii retaileri, care au avut parte de o perioadă prosperă pe fondul panicii create de coronavirus, dar și despre "un sistem pervers", pe care îl putem sfida alegând să nu mai cumpărăm haotic "produse de care nu avem, cu adevărat, nevoie".

"Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reușesc să produc în grădina proprie, de la țăranii care nu au loc să-și vândă produsele în supermarket sau piață."

În înverșunarea atacului său, Cheloo îndrăznește chiar să nege existența coronavirusului, ignorând cele peste 11 milioane de cazuri confirmate la nivel mondial și cele peste 500,000 de decese.

"O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie."

Mai jos îi puteți citi mesajul complet.

Mesajul lui Cheloo privind purtarea măștilor și "matematica fricii"

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Finala sezonului 11 iUmor are un câştigător cu un număr de standup memorabil

Pe 26 decembrie 2021, în a doua zi de Crăciun Antena 1 a transmis finala sezonului 11 al emisiunii iUmor. 12 concurenţi s-au luptat pentru marele premiu de 20.000 de euro şi am avut numere de standup, one linere, evident şi magie, dar şi un concurent care şi-a transmis numărul prin live stream. Pentru a ajunge la votul publicului, concurenţii au avut nevoie întâi de 3 like-uri de la juriu, iar aici au apărut câteva surprize.

Publicat

pe

Finala sezonul 11 iUmor 2021 Antena 1
Finala sezonul 11 iUmor 2021 Antena 1 │ FOTO: Antena 1

Show-ul a început cu Petre Roman, ocazie cu care am aflat că nu îl cheamă de fapt aşa ci Petru Roman, dar e mai amuzant să fie omonim cu politicianul. Numărul său a fost pe bază de asemănări între celebrităţi şi politicieni, cu accent pe câini.

A urmat Virgil Ciulin, care a făcut glume despre mersul la frizer şi apropierea fizică prea mare între frizer şi client, plus expresiile care sună inevitabil senzual. Virgil a avut glume despre zgârcenie, despre modul de operare al cerşetorilor şi inevitabil s-a ajuns şi la sex. De fapt o treime din număr a fost despre... gusturi. De altfel Cheloo nu a apreciat numărul, nu neapărat că ar fi rău, ci pentru că a fost sub cel din audiţii. Până la urmă la presiunea lui Mihai Bendeac şi a Deliei, rapperul şi-a schimbat votul, în ideea că doar dacă toţi concurenţii sunt mai slabi decât Virgil, alegerea a fost corectă.

Zamfir Silaghi ne-a servit one linere deştepte, dar pe final a părut să piardă din ritm şi din atenţia juraţilor. Câteva dintre jocurile de cuvinte au părut forţate şi am auzit glume despre Adrian Minune, fotbalişti şi "cele 3 puncte", dar şi despre Fetească Neagră, prin prisma rasismului şi sexismului.

Claudiu Medeş a fost primul concurent după multă vreme care a dus roast-ul prea departe. A făcut asta pe ritm de rap, lucru care l-a debusolat pe Cheloo. Delia s-a simţit lezată de glumele cu menopauza, cu mâncatul de mese copioase şi reclame la pastile. Roaster-ul abordat şi nume mari precum Ţiriac, Petre Roman, Ştefan Bănică, Mihaela Tatu, Selly, dar şi autori de roast-uri celebre din ultimele sezoane iUmor. Cheloo şi-a cedat votul colegilor, dar aceştia au început să se certe sfârşind prin momentul când Cheloo şi-a luat votul înapoi şi a dat fix dislike-ul aşteptat.

Unul dintre favoriţii după numărul din audiţii, Tudor Costina a fost copleşit de emoţii la numărul său de standup. A abordat dependenţa de jocuri de noroc, drumurile lungi prin ţară, amenzi şi cel mai bun moment a fost imitaţia a tot ceea ce se aude la radio în ziua de azi. Tudor Costina a compus şi o piesă ironică inspirată de Carla's Dreams, care s-a terminat tragic, iar gluma nu a fost livrata prea bine pe final.

Kiara Anca Firan a venit tot cu standup, cu multă încredere în ea şi cu acelaşi flirt direcţionat mai mult spre Cheloo decât spre Mihai. S-a glumit despre relaţii, blind date-uri, ficatul verde al lui Cheloo, iar momentul genial a fost parodierea englezei britanice a lui Mihai Bendeac. Asta în contextul participării eventuale la Asia Express.

Teodor Stroe, câştigătorul semifinalei a venit pe scenă cu un număr de magie cu cărţi, dar unul lungit excesiv, în vreme ce Valentin Andrieş, un curajos concurent cu probleme de vedere a făcut auto ironie, dar şi over acting, înflorind cu mult entuziasm poveşti.

Stevo Joslin a fost nevoit să intre prin apel video pentru a îşi pune numărul în scenă şi a povesti de faţă cu mama sa cele mai jenante momente din copilărie, dar şi din relaţia cu soţia. Mimica expresivă şi modul în care povestea cu poftă i-au adus 3 like-uri, mai ales la partea cu toxiinfecţia alimentară.

Octavian Man a venit cu o faţă angelică şi a reuşit să o enerveze pe Delia, după o doză uriaşă de sexism în glumele sale direcţionate spre asistente TV şi alte vedete de sex feminin de la noi. A fost nevoie ca Mihai şi Cheloo să o calmeze şi concurentul a fost singurul cu 3 dislike-uri.

Dezamăgirea serii a fost Mădălin Ghioc, care spre deosebire de primele prestaţii, inclusiv cea din sezonul precedent a ales un număr neinspirat cu păpuşi din ciorapi. Cheloo a fost în mod special dezamăgit.

Cine a câştigat iUmor Sezonul 11?

Stevo Joslin, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Virgil Ciulin au intrat la votul publicului, iar după votarea prin SMS Virgil Ciulin a fost ales câştigător. El are deja o carieră în standup şi din ce a declarat nu am auzit nici 5% din materialul său total. Finala a mai inclus şi momente amuzante cu Sorin Pârcălab, care a avut un număr amplu şi poate prea detaliat despre simptomele intestinale şi stomacale ale unei beţii crunte.

Juraţii au confirmat şi că sezonul 12 se va filma în primăvară.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Semifinala iUmor sezonul 11 şi-a ales câştigătorul; Cine sunt finaliştii?

Pe 19 decembrie a fost difuzată semifinala iUmor sezonul 11, poate cea mai încinsă de până acum. Asta pentru că au ieşit scântei între juraţi ca niciodată, din cauza implicării sau neimplicării în numerele concurenţilor. Cine se duce mai departe în finală aflaţi în articol.

Publicat

pe

Semifinala iUmor sezonul 11
Semifinala iUmor sezonul 11 │ FOTO: Antena 1

Înainte de toate, marea finală iUmor sezonul 11 are loc pe 26 decembrie 2021, a doua zi de Crăciun. 11 finalişti aveau deja garantată prezenţa acolo, iar concurentul cu numărul 12 a fost ales în urma voturilor din semifinală. Un astfel de concurent nu trebuie subestimat, deoarece şi la sezonul trecut câştigătorul a venit dintr-o astfel de semifinală. La episodul de pe 19 decembrie condiţia era ca omul de pe scenă să primească 3 Like-uri pentru a ajunge la jurizarea finală a serii.

Semifinaliștii din cel de-al unsprezecelea sezon iUmor au fost: Ioan Strâmbeanu, Robert Pavicsits, Gigel Frone, Oana Moșteanu, Teodor Stroe, Valeria Jalenco, Octavian Vânău și Abel Megyes. Delia a apărut la masa juraţilor în cea mai elegantă ţinută şi coafură de când există emisiunea, în vreme ce Mihai a fost victima unui soi de shaming şi bullying pentru că fusese la solar şi era roşu în obraji.

Nu au lipsit controversele, Oana Moşteanu fiind acuzată că a făcut portrete ale juraţilor şi ale unor celebrităţi de la noi folosind doar o banală aplicaţie de smartphone. Toate aceste acuze au făcut-o să plângă pe concurentă. Am avut şi un roast al lui Octavian Vânău care includea multe glume previzibile şi care nu prea a fost apreciat de Cheloo. De fapt Cheloo nu a fost într-o seară de graţie şi l-a tot trollat pe Bendeac, dar şi pe concurenţii care veniseră în semifinală.

În cazul lui Gigel Frone a ieşit chiar de pe scenă, considerând că nu e nevoie de prezenţa sa la numărul de coveruri. Valeria Jalenco a venit cu un speech motivaţional livrat ca o serie de slide-uri PowerPoint, sfârşind prin a fi ironizată de Cheloo. Cel mai muncit moment al serii a fost cel al lui "Johnny şi Virgil", un sketch a la Charlie Chaplin apreciat în special de Mihai Bendeac. Ioan Strâmbeanu, component al acestui duo l-a surprins pe Cheloo în audiţii, căzând printr-o masă.

Am avut şi numere de mentalism şi magie, iar ultimul, cel al lui Teodor Stroe a stârnit cea mai aprigă dispută dintre Cheloo şi Bendeac. Mihai l-a acuzat pe colegul de juriu că a sabotat tot numărul şi l-a făcut pe Cheloo să dea like magiei cu cărţi a tânărului. Ulterior la votul final, când au rămas doar 3 candidaţi la finală Mihai a pus presiune pe juriu să îl aleagă tot pe Teodor, amplificând tensiunea dintre juraţi.

Cine s-a calificat în finală

Marea finală are loc pe 26 decembrie, de la ora 20:00, urmând a fi difuzată pe Antena 1. 12 concurenţi se vor lupta pentru premiul de 20.000 de euro, iar numele lor le aflaţi mai jos:

 • Teodor Stroe
 • Kiara Anca Firan
 • Claudiu Medeș
 • Octavian Man
 • Tudor Costina
 • Virgil Ciulin
 • Zamfir Silaghi
 • Valentin Andrieș
 • Mădălin Ghioc
 • Petre Roman
 • Stevo Joslin

Alte numere din semifinală:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Radu Bucălae a avut un super moment de standup la iUmor despre TikTok şi conspiraţii

Invitatul special al episodului 10 iUmor din sezonul 11 a fost Radu Bucălae. Comediantul care şi-a început cariera la iUmor a vorbit într-un mod amuzant despre perioada pandemică, cu accentul pe conspiraţii, pe TikTok şi pe diviziunea din social media.

Publicat

pe

Radu Bucalae la iUmor sezonul 11
Radu Bucalae la iUmor sezonul 11 │ FOTO: Antena 1

Finalist iUmor în 2017, Radu Bucălae a urmat Facultatea de Actorie din Craiova, după ce pornise pe drumul meseriei de inginer electronist la Târgu Jiu. În 2013 tânărul şi-a încheiat studiile şi şi-a dat seama că are o chemare specială pentru comedie. În finala de acum 4 ani a concurat cu Doru Ivanov şi Ana Maria Caliţa. Numărul lui Bucălae a fost însoţit şi de "recuzită" involuntară, precum mâna imobilizată de o accidentare. Dacă atunci comediantul avea glume despre cuplurile care decid să locuiască împreună, acum a schimbat registrul.

În ediţia iUmor Sezonul 11 de pe 27 noiembrie, Radu a explicat atracţia bărbaţilor pentru TikTok comparându-le cu păcănelele. Singurul element care strică lunga serie de video-uri amuzante sau sexy e câte un "tocilar" care oferă cultură generală cu porţia prin video-uri explicative. Invitatul special a povestit şi o anecdotă cu un cuplu de Flat Eartheri care a pornit pe Ocean pentru a găsi marginea Pământului, sfârşind ucişi de o furtună.

Au fost câteva glume şi despre vaccinare, iar la cea cu efectele de după Mihai Bendeac a avut o veriabila criză de râs. Bucălae a făcut o paralelă între vaccinurile din copilărie, de acum 20-30 ani, care lăsau cicatrici mari şi te făceau KO câteva zile, versus o "uşoară jenă" după inocularea împotriva noului virus. Acesta a fost poate cel mai bun număr de standup al unui invitat special iUmor din acest nou sezon.

Episodul 10 a mai inclus şi un număr de magie al unui belgian care a înghiţit săbii, dar şi viralul dinozaur dansator de la Etno TV, plus un Boris Johnson jucat de actorul Gabriel Costin de la "În Puii mei". Revelaţia serii a fost numărul lui Tudor Costina, un băiat care aducea cu Ed Sheeran şi a avut cel mai bun număr de comedie din sezon, conform lui Bendeac şi Cheloo.

iUmor va avea un spinoff în zilele ce urmează, o emisiune "Râzi cu ROAST", difuzată pe 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, incluzând numai roast-uri ale unor mari vedete. Se difuzează de la ora 16:00 pe Antena 1.

Citește în continuare

Trending