Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cerbul de Aur 2020 este înlocuit de show-ul #GENERAŢII; TVR a început filmările acestui spectacol TV

În 2020 nu avem o ediţie a festivalului Cerbul de Aur, dar TVR a pregătit un înlocuitor. E vorba despre un show TV cunoscut ca "Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII", ale cărui filmări tocmai au început. Această producţie se doreşte a fi un omagiu adus artiştilor care au făcut istorie la festival, dar şi evenimentului în sine şi deceniilor pe care le are în spate. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Concurenții de la Cerbul de Aur 2019 în cea de-a doua seară de concurs
Concurenții de la Cerbul de Aur 2019 în cea de-a doua seară de concurs │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII" va fi un show TV care va aduce împreună atât artişti care au câştigat festivalul cu decenii în urmă, dar şi noul val de muzicieni. Un moment aparte va fi duetul dintre câştigătoarea festivalului Cerbul de Aur din 1996, Monica Anghel şi Bella Santiago, cântăreaţă filipineză stabilită în România, care a câştigat "X Factor" 2018 şi a ajuns în finala "Romanii au Talent" în 2016. Monica Anghel va avea de asemenea o reprezentaţie solo.

Printre cei implicaţi în proiect se numără Ionel Tudor, dirijor şi pianist, care promite că vom asculta piese vechi şi noi, regândite şi reorchestrate. Muzicianul va acompania 4 numere muzicale. Bella ne-a oferit un teaser pentru un remake al legendarei piese "O Portocală" a Andei Călugăreanu, cu muzica semnată de Marius Ţeicu. Printre cei care apar în trailerul pentru producţia TVR se numără şi Connect-R, dar şi Mircea Radu, director de comunicare TVR.

Înregistrările emisiunii din 2020 au loc în studiouri TVR în zilele de 28, 29 şi 30 iulie. Emisiunea finalizată va fi difuzată pe TVR la mijlocul lunii septembrie. Ediţia 2020 a Cerbului de Aur ar fi trebuit să aibă loc între 20 şi 23 august în Piaţa Sfatului din Braşov. Totuşi din cauza pandemiei şi a numărului crescând de infectaţi, TVR a decis din iunie să nu mai ţină evenimentul, ediţia cu numărul 20 a acestui festival.

În 2019 în Piaţa Sfatului din Braşov s-a ţinut acest spectacol-concurs, iar marele trofeu pentru interpretare a mers la Eliza G din Italia. Pe scenă au urcat cu numere artistice Emeli Sande, Irina Rimes, Corina Chiriac, Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye. De-a lungul deceniilor acest prestigios festival a adus pe scenă din Braşov nume precum UB40, Scorpions, Tom Jones, Julio Iglesias, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Ronan Keating şi mulţi alţii.

PUBLICITATE
Comentează

Trending