Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Ce părere avea Lemmy de la Motorhead despre AC/DC

Lemmy Kilmister a vorbit despre AC/DC într-un interviu acordat cu puțin timp înainte de a muri. Regretatul vocalist Motorhead era unul dintre fanii formației.
Motorhead la OST Fest 2012

Concert Motorhead la OST Fest 2012, România │ FOTO: Teodora Maftei / InfoMusic.ro

În 2015, cu câteva luni înainte de a se stinge din viață, Lemmy Kilmister a acordat un interviu, lansat acum ca parte a podcastului "AC/DC Beyond the Thunder". În cadrul acestei discuții, regretatul vocalist și-a exprimat opinia cu privire la legendarii australieni de la AC/DC.

"AC/DC au ieșit din matricea trupelor rock 'n' roll. Sunt un succes la nivel internațional. Nu mai merg în turneu la fel de des ca noi. Noi suntem ușuratici - cântăm tot timpul (râde). Atunci când vine vorba de AC/DC, trebuie să aștepți", declara Lemmy.

Nuanțându-și apoi opinia, Lemmy a explicat cum vede el trupa AC/DC.

"AC/DC e o trupă Rock 'n' roll; sunt la fel ca noi. Noi nu cântăm metal. AC/DC  nu cântă metal. Suntem din aceeași categorie."

Întrebat apoi care este piesa lui preferată de la AC/DC, Lemmy nu s-a putut decide la o singură melodie.

"Sunt atât de multe, încât mi-e imposibil să aleg. "Can I Sit Next to You Girl"..."It's a Long Way to the Top" e una dintre preferatele mele. "T.N.T.", "Whole Lotta Rosie", versiunea live e fantastică."

Ian "Lemmy" Kilmister a murit pe 28 decembrie 2015, la vârsta de 70 de ani, ca urmare a cancerului de prostată, a aritmiei cardiace și a insuficienței cardiace congestive. Muzicianul a rămas foarte activ în Motörhead până aproape de moartea sa, susținând ultimul concert cu mai puțin de trei săptămâni înainte de trecerea sa în neființă.

Un film despre viața regretatului vocalist va fi produs de managerul Motörhead. Pelicula va fi regizată de Greg Olliver și va înfățișa viața lui Lemmy, începând cu copilăria petrecută în Stoke-on-Tent. Firul epic se va continua cu perioada în care a devenit companionul lui Jimi Hendrix și, bineînțeles cu întreaga călătorie alături de colegii din Motörhead. Filmările lungmetrajului sunt programate să înceapă anul viitor.

Citește mai multe despre Lemmy Kilmister
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

David Gilmour este vizitat de trecut atunci când nopțile-i devin albe, după cum ni se destăinuie în versurile noii sale...

Închide