Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

"Captain America" îi face o surpriză unui băiețel care și-a salvat sora din colții unui câine

Chris Evans, actorul care l-a interpretat pe Captain America în filmele Avengers, l-a lăudat pe un băiat de 6 ani care și-a salvat sora mai mică de la atacul unui câine și intenționează să-i trimită un scut original Captain America pentru gestul curajos.
Chris Evans în

Chris Evans în "Captain America: The Winter Soldier" (captură ecran)

Și super-eroii au la rândul lor eroi. Chris Evans a fost impresionat de comportamentul îndrăzneț și altruist al lui Bridger Walker, un băiețel de 6 ani din Wyoming. Acesta și-a protejat sora mai mică cu doi ani când un ciobănesc german a încercat să o atace. Bridger a fost rănit la obraz și s-a ales cu mai mult de 90 de copci.

Gestul copilului a fost făcut public pe internet de mătușa sa și a impresionat o mulțime de oameni, printre care și vedete de la Hollywood. Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tom Holland, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Brie Larson, Robbie Amell sau Grant Gustin sunt doar câteva nume care au lăudat actul eroic la băiatului.

Îmbrăcat în costumul super-eroului Captain America și având-o lângă el pe sora sa, Bridger a primit un clip de la Chris Evans în care actorul i-a comunicat următoarele:

"Sunt sigur că ai tot auzit acest lucru în ultimele zile, dar lasă-mă să îți mai spun și eu o dată: Prietene, ești un erou! Ceea ce ai făcut a fost atât de curajos, atât de altruist, sora ta este atât de norocoasă să te aibă ca frate mai mare. Părinții tăi trebuie să fie atât de mândri de tine. O să îți aflu adresa și o să îți trimit un scut original Captain America pentru că, prietene, îl meriți. Continuă să fii omul care ești, avem nevoie de oameni ca tine. Rezistă, știu că recuperarea poate fi dificilă, dar pe baza a ceea ce am văzut, nu cred că există multe lucruri care să te poată încetini".

View this post on Instagram

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

De asemenea, Tom Holland, actorul care l-a interpretat pe Spider-Man, i-a făcut, de asemenea, o surpriză băiețelului. Acesta l-a invitat pe cel mic să vină pe platourile de filmare și să își vadă super-eroii în viața reală.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May explică de ce cântă la chitară cu o monedă și nu cu o pană

Încă de la începutul carierei sale, Brian May a preferat să cânte la chitară cu o monedă de șase peni....

Închide