Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

"Captain America" îi face o surpriză unui băiețel care și-a salvat sora din colții unui câine

Chris Evans, actorul care l-a interpretat pe Captain America în filmele Avengers, l-a lăudat pe un băiat de 6 ani care și-a salvat sora mai mică de la atacul unui câine și intenționează să-i trimită un scut original Captain America pentru gestul curajos.

Publicat

pe

Chris Evans în "Captain America: The Winter Soldier" (captură ecran)
Chris Evans în "Captain America: The Winter Soldier" (captură ecran)

Și super-eroii au la rândul lor eroi. Chris Evans a fost impresionat de comportamentul îndrăzneț și altruist al lui Bridger Walker, un băiețel de 6 ani din Wyoming. Acesta și-a protejat sora mai mică cu doi ani când un ciobănesc german a încercat să o atace. Bridger a fost rănit la obraz și s-a ales cu mai mult de 90 de copci.

Gestul copilului a fost făcut public pe internet de mătușa sa și a impresionat o mulțime de oameni, printre care și vedete de la Hollywood. Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tom Holland, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Brie Larson, Robbie Amell sau Grant Gustin sunt doar câteva nume care au lăudat actul eroic la băiatului.

Îmbrăcat în costumul super-eroului Captain America și având-o lângă el pe sora sa, Bridger a primit un clip de la Chris Evans în care actorul i-a comunicat următoarele:

"Sunt sigur că ai tot auzit acest lucru în ultimele zile, dar lasă-mă să îți mai spun și eu o dată: Prietene, ești un erou! Ceea ce ai făcut a fost atât de curajos, atât de altruist, sora ta este atât de norocoasă să te aibă ca frate mai mare. Părinții tăi trebuie să fie atât de mândri de tine. O să îți aflu adresa și o să îți trimit un scut original Captain America pentru că, prietene, îl meriți. Continuă să fii omul care ești, avem nevoie de oameni ca tine. Rezistă, știu că recuperarea poate fi dificilă, dar pe baza a ceea ce am văzut, nu cred că există multe lucruri care să te poată încetini".

De asemenea, Tom Holland, actorul care l-a interpretat pe Spider-Man, i-a făcut, de asemenea, o surpriză băiețelului. Acesta l-a invitat pe cel mic să vină pe platourile de filmare și să își vadă super-eroii în viața reală.

Comentează

Trending