Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Bryan Cranston, actorul din Breaking Bad, a donat plasmă după ce s-a recuperat de COVID-19

Actorul în vârstă de 64 de ani a mărturisit că a contractat virusul cu puțin timp în urmă, iar după recuperarea completă a decis să doneze plasmă, ce conține anticorpi COVID-19. Găsești mai multe detalii în articol.
Bryan Cranston în

Bryan Cranston în "Breaking Bad" (captură ecran)

Cranston a dat vestea în cadrul unui clip postat pe paginile sale de socializare. Actorul a spus că, deşi a fost destul de strict în respectarea protocoalelor, s-a îmbolnăvit totuși de coronavirus. Având în vedere că peste 150,000 de americani au decedat din cauza virusului și a complicațiilor provocate de acesta, Cranston se consideră unii dintre norocoșii care au reușit să se recupereze. De asemenea, el a adăugat că a prezentat simptome ușoare.

După vindecare, actorul a decis să înceapă un program la UCLA Blood and Platelet Center, în cadrul căruia persoanele care au avut coronavirus pot dona plasmă. Aceasta conține anticorpi COVID-19, ce sunt de ajutor pacienților cu o formă mai gravă de coronavirus.

Bryan Cranston nu a uitat să transmită mesajul pe care l-am auzit cu toții în ultimele luni:

"Vă îndemn să purtaţi masca asta nenorocită, să continuaţi să vă spălaţi pe mâini şi să păstrați distanţa. Putem învinge, dar DOAR dacă respectăm regulile împreună".

View this post on Instagram

Hi. About now you’re probably feeling a little tied down, restricting your mobility and like me, you’re tired of this!! Well, I just want to encourage you to have a little more patience. I was pretty strict in adhering to the protocols and still... I contracted the virus. Yep. it sounds daunting now that over 150,000 Americans are dead because of it. I was one of the lucky ones. Mild symptoms. I count my blessings and urge you to keep wearing the damn mask, keep washing your hands, and stay socially distant. We can prevail - but ONLY if we follow the rules together. Be well - Stay well. BC

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston) on

Bryan Cranston este un actor, scenarist, producător și regizor american. Este cunoscut pentru rolul lui Walter White pe care l-a jucat în serialul "Breaking Bad", rolul lui Hal din serialul de comedie "Malcolm in the Middle" și al lui Tim Whatley din serialul "Seinfeld". Pentru "Breaking Bad", Cranston a câștigat 4 Premii Emmy la categoria "Cel mai bun actor într-un serial dramatic".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Lolla2020, ediția online a festivalului american Lollapalooza, aduce publicului oportunitatea de a urmări pe YouTube 150 de concerte. Programul pe...

Închide