Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Brand-ul de machiaj al Selenei Gomez anunță un fond de 100 de milioane de dolari pentru servicii de sănătate mintală

Cu ocazia zilei de naștere a Selenei Gomez (22 iulie), compania de make-up a cântăreței a lansat fondul "Rare Impact", care intenționează să strângă 100 de milioane de dolari pentru a oferi servicii de sănătate mintală comunităților neajutorate.
Selena Gomez - Lose You To Love Me

Selena Gomez - Lose You To Love Me

După revenirea pe piața muzicală, odată cu lansarea albumul "Rare", la începutul anului, Selena a debutat și în afaceri. Artista a lansat propria linie de machiaj numită "Rare Beauty". Acum, compania vine cu un proiect filantropic, oferind o mână de ajutor celor care au nevoie.

Fondul "Rare Impact" va fi constituit din 1% din vânzările anuale de produse Rare Beauty, precum și din donațiile altor companii și parteneri. Obiectivul demersului "Rare Impact" este de a strânge 100 de milioane de dolari în următorii 10 ani. Dacă va reuși această performanță, "Rare Impact" va deveni unul dintre cele mai mari fonduri oferite de o companie, pentru sprijinirea sănătății mintale.

"Sunt atât de recunoscătoare să fiu înconjurată de o echipă care a ajutat ca Fondul <<Rare Impact>> să devină realitate. Încă de la înființarea mărcii, am dorit să găsim o modalitate de a onora comunitatea noastră și de a sprijini în continuare persoanele care au avut nevoie de acces la serviciile de sănătate mintală, servicii care au avut un impact profund asupra vieții mele. <<Rare Beauty>> se concentrează pe a ajuta oamenii să se simtă mai conectați unul pe celălalt și mai puțin singuri. Fondul <<Rare Impact>> va avea un impact direct asupra multor vieți și, în final, va face o diferență în lume. Sunt mândră de munca pe care am început să o facem cu partenerii noștri pentru a oferi aceste servicii oricui are nevoie de ele", a mărturisit Selena Gomez.

Rare Beauty a creat și Consiliul pentru Sănătate Mintală Rare Beauty, care aduce experți din domeniul sănătății mintale din universități, organizații și companii pentru a ghida strategia companiei.

View this post on Instagram

Our goal with the Rare Impact Fund is to raise an ambitious $100 million over the next 10 years to help increase access to mental health resources. How? Starting with our very first sale, 1% of annual Rare Beauty sales will go directly to the Rare Impact Fund. But that's not all. We're committed to raising funds with numerous philanthropic partners to reach our goal. The Rare Impact Fund will help support the local, national, and global organizations that have a direct impact on the well-being of this amazing community. Together, we are better, and because we know we can’t do this alone, we’ve established the Rare Beauty Mental Health Council comprised of leading mental health experts and professionals with lived experience to help steer our impact efforts. To learn more about our resources and support, and to meet the members of our Mental Health Council, head to our IG stories! #RareImpact

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) on

Interesul companiei pentru importanța sănătății mintale vine după ce, în aprilie, Gomez a vorbit deschis despre tulburarea bipolară de care suferă. Discuția a avut loc în cadrul "Bright Minded", un show lansat recent de Miley Cyrus pe pagina sa de Instagram.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mesajul lui Smiley legat de COVID-19 și Andreea Esca: "Avem nevoie să ne respectăm și să fim uniți"

Smiley a reacționat la declarațiile făcute recent de Andreea Esca pe tema îmbolnăvirii sale cu COVID-19, folosind acest prilej pentru...

Închide