Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Brand-ul de machiaj al Selenei Gomez anunță un fond de 100 de milioane de dolari pentru servicii de sănătate mintală

Cu ocazia zilei de naștere a Selenei Gomez (22 iulie), compania de make-up a cântăreței a lansat fondul "Rare Impact", care intenționează să strângă 100 de milioane de dolari pentru a oferi servicii de sănătate mintală comunităților neajutorate.

Publicat

pe

Selena Gomez - Lose You To Love Me
Selena Gomez - Lose You To Love Me

După revenirea pe piața muzicală, odată cu lansarea albumul "Rare", la începutul anului, Selena a debutat și în afaceri. Artista a lansat propria linie de machiaj numită "Rare Beauty". Acum, compania vine cu un proiect filantropic, oferind o mână de ajutor celor care au nevoie.

Fondul "Rare Impact" va fi constituit din 1% din vânzările anuale de produse Rare Beauty, precum și din donațiile altor companii și parteneri. Obiectivul demersului "Rare Impact" este de a strânge 100 de milioane de dolari în următorii 10 ani. Dacă va reuși această performanță, "Rare Impact" va deveni unul dintre cele mai mari fonduri oferite de o companie, pentru sprijinirea sănătății mintale.

"Sunt atât de recunoscătoare să fiu înconjurată de o echipă care a ajutat ca Fondul <<Rare Impact>> să devină realitate. Încă de la înființarea mărcii, am dorit să găsim o modalitate de a onora comunitatea noastră și de a sprijini în continuare persoanele care au avut nevoie de acces la serviciile de sănătate mintală, servicii care au avut un impact profund asupra vieții mele. <<Rare Beauty>> se concentrează pe a ajuta oamenii să se simtă mai conectați unul pe celălalt și mai puțin singuri. Fondul <<Rare Impact>> va avea un impact direct asupra multor vieți și, în final, va face o diferență în lume. Sunt mândră de munca pe care am început să o facem cu partenerii noștri pentru a oferi aceste servicii oricui are nevoie de ele", a mărturisit Selena Gomez.

Rare Beauty a creat și Consiliul pentru Sănătate Mintală Rare Beauty, care aduce experți din domeniul sănătății mintale din universități, organizații și companii pentru a ghida strategia companiei.

View this post on Instagram

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Interesul companiei pentru importanța sănătății mintale vine după ce, în aprilie, Gomez a vorbit deschis despre tulburarea bipolară de care suferă. Discuția a avut loc în cadrul "Bright Minded", un show lansat recent de Miley Cyrus pe pagina sa de Instagram.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Selena Gomez revine cu cel de-al doilea sezon "Only Murders in the Building" - TRAILER

Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short continuă povestea serialului "Only Murders in the Building". Cel de-al doilea sezon va debuta pe Hulu pe 28 iunie. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Only Murders in the Building"
Trailer "Only Murders in the Building" │ FOTO: captură YouTube / Hulu

Primul sezon al serialului "Only Murders in the Building" i-a prezentat pe Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez), trei vecini care împărtășesc o pasiune pentru un podcast despre cazuri adevărate de crimă. După o moarte suspectă în clădirea lor de apartamente din Upper West Side, Arconia, cei trei decid să înceapă propriul podcast despre investigarea morții, pe care poliția a concluzionat-o drept sinucidere.

Acum, cele trei personaje revin cu o nouă serie de aventuri. În cel de-al doilea sezon, Charles, Oliver și Mabel încearcă să-l identifice pe ucigașul lui Bunny Folger, președintele consiliului de administrație a complexului de apartamente. Dar, de data aceasta, trio-ul pare vinovat de omor, toate indiciile arătând acest lucru. Mai mult, cei trei devin subiectul unui podcast concurent. Iar colac peste pupăză, sunt nevoiți să se confrunte cu alți vecini din clădire care îi consideră vinovați pentru moartea administratorului.

"Dovezile tot continuă să apară în apartamentele noastre", spune Mabel în trailer.

În continuare, Oliver descoperă un cuțit plin de sânge care pare să fie arma crimei. Nu trece mult timp până când poliția își face apariția.

Pe lângă cei trei actori din rolurile principale, distribuția este completată de Cara Delevingne, Amy Schumer și Shirley MacLaine. "Only Murders in the Building" va debuta pe 28 iunie cu două episoade noi. Apoi, va fi lansat săptămânal câte un episod.

TRAILER "Only Murders in the Building":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending