Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 27 de ani

Fiul Lisei Marie Presley și al muzicianului Danny Keough a murit ieri, 12 iulie, în Calabasas, un oraș din statul Los Angeles. Cauza morții este o presupusă sinucidere. Mai multe detalii în articol.
Lisa Marie Presley și Benjamin Keough

Lisa Marie Presley și Benjamin Keough (foto: @lisampresley / instagram.com)

Potrivit TMZ, forțele de ordine au descoperit că motivul decesului este o plagă prin împușcare. Poliția continuă să investigheze circumstanțele în care s-a produs tragedia. Roger Widynowski, managerul Lisei Presley a declarat pentru aceeași publicație:

"Este complet îndurerată și extrem de devastată, însă încearcă să fie puternică pentru gemenele sale în vârstă de 11 ani și pentru fiica cea mare, Riley. L-a adorat pe acest băiat. A fost dragostea vieții ei".

Cu toate că a dus o viață privată, se cunoaște despre Benjamin Keough că provine dintr-o familie faimoasă. Bunicii săi au fost legendarul Elvis Presley și actrița Priscilla. De asemenea, și sora tânărului, Riley Keough, este o actriță ce a apărut în diverse filme horror și indie, inclusiv în "The Lodge", lansat anul trecut.

În ceea ce privește cariera regretatului tânăr, acesta era muzician, la fel ca bunicul său. În 2009, Benjamin a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri și a apărut în câteva filme.

Printre ultimele dăți în care a fost văzut împreună cu familia se numără participarea la un eveniment ce marca aniversarea a 40 de ani de la moartea lui Elvis Presley.

Citește mai multe despre Elvis PresleyLisa Marie Presley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert De Niro spune că va intra în faliment din cauza coronavirusului

Pandemia de coronavirus afectează și averile marilor staruri de la Hollywood. În ultimele luni, Robert De Niro a pierdut milioane...

Închide