Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Alice Cooper povestește despre cea mai traumatizantă experiență cu drogurile: "Am crezut că toată lumea murise în afară de mine"

Poreclit pe bună dreptate Godfather Of Shock, Alice Cooper "a speriat" moartea cu mai multe ocazii. Cu toate acestea, a existat și o anume experiență cu drogurile din care nu credea că o să mai iasă cu bine.

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Zilele nebune ale rock and roll-ului nu sunt doar legende, Alice Cooper trăind pe pielea lui efectele nefaste ale consumului haotic de droguri. Într-un interviu acordat pentru Metal Hammer, acesta a povestit care a fost cea mai regretabilă experiență a sa cu drogurile, ce l-a speriat chiar și pe el, supranumitul Godfather Of Shock.

Alice Cooper: "M-am trezit la 3 dimineața și erau 40 de trupuri întinse pe jos în jurul meu, părea a fi o scenă similară masacrului de la Jonestown"

"Eram la o petrecere în Detroit când THC era în vogă și toată lumea lua aceste capsule, erau foarte tari și toată lumea leșina.

M-am trezit la 3 dimineața și erau 40 de trupuri întinse pe jos în jurul meu, părea a fi o scenă similară masacrului de la Jonestown (când sute de oameni ai cultului The Peoples Temple s-au sinucis la îndemnul liderului Jim Jones). Am crezut că toată lumea murise, în afară de mine.

Era mijlocul iernii, așa că am ieșit în zăpadă și am mers cam trei kilometri, purtând doar un tricou, pentru a încerca să-mi revin în simțiri. Până să mă întorc, începuseră și ceilalți să se trezească. A fost cu adevărat înfricoșător!", a povestit vocalistul.

Într-un alt interviu acordat de curând, Alice Cooper a dezvăluit că și-ar dori ca Johnny Depp să fie actorul care să-l portretizeze într-un eventual film biografic. Veteranul rocker e convins că Johnny ar fi cea mai bună alegere, invocând mai multe motive.

"Johnny ar fi cel mai potrivit actor care să joace rolul meu, pentru că îi place cu adevărat să aleagă personaje pe care nimeni altcineva nu vrea să le portretizeze. Și iubește protezele - și-ar pune nasul meu și tot pachetul într-o clipă.

Și mă cunoaște suficient de bine pentru a mă imita, sunt destul de sigur de asta."

Citește mai multe despre Alice Cooper
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Within Temptation vine în România la festivalul WTF din Bistriţa; Cine mai cântă?

Within Temptation va ajunge din nou în România şi ne va oferi un show pe cinste, dar mai trebuie să...

Închide