Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Abonamente cadou la Neversea 2021-2023 disponibile acum pentru elevii cu 10 la BAC; Vouchere de 20 euro pentru promovaţi

Campania "BAC de 10" continuă, iar elevii care au promovat Bacalaureatul în acest an pot primi acces cu reducere sau chiar gratuit la festivalul Neversea. Organizatorii festivalului au început campania, oferind detalii despre oferta dedicată elevilor. Le găsiţi şi voi în articol.
Bac de 10 Neversea

Bac de 10 Neversea

Toţi cei care au promovat examenul de Bacalaureat pot cumpăra începând de pe 17 iulie abonamente Anytime pentru festivalul Neversea, folosind voucherul valoric de 20 de euro. Preţul unui abonament Anytime la festivalul Neversea cu voucherul aplicat va ajunge la 116 euro + taxe, faţă de preţul final de 136 de euro + taxe. Abonamentele le asigură absolvenţilor accesul la una dintre următoarele 3 ediţii ale festivalului Neversea la alegere: 2021, 2022 sau 2023.

Campania este valabilă între 17 iulie şi 15 septembrie 2020, iar pentru a lua parte la ea, tinerii trebuie să completeze un formular aflat pe site-ul neversea.com. Apoi vor primi un cod unic care le va asigura discount-ul, plus un link de unde vor putea achiziţiona abonamentele Anytime. Ceic are au luat 10 la BAC pot intra în posesia unui abonament gratuit, iar detalii aflaţi aici.

Campania "BAC de 10" a ajuns la ediţia a şasea şi oferă în fiecare an tuturor absolvenţilor de liceu cu nota 10 la Bacalaureat acces gratuit la ediţiile UNTOLD Şi Neversea. Şi pentru UNTOLD există un voucher pentru cei care au promovat examenul, indiferent de notă. Voucherul este în valoare de 10 euro.

În afară de accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții cu note de 10 mai primesc și un voucher de 100 de lei din partea Kaufland România (sponsor al campaniei), valabil în orice magazin Kaufland, și consumație în valoare de 500 de lei la oricare dintre cele două festivaluri de anul viitor.

Formularele de înscriere în campania "BAC de 10":

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie, trebuie să acceseze link-urile untold.com/bacde10 sau neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Anul trecut peste 100 de tineri care au promovat examenul maturității cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la UNTOLD și NEVERSEA. Vă reamintim că ediţiile UNTOLD şi Neversea din acest an nu se mai ţin din cauza pandemiei Covid-19.

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
90's Festival Generator este o nouă experiență muzicală la care poți participa și tu din confortul locuinței

Ne este tuturor dor de festivaluri mari, cu muzică live și cu o atmosferă memorabilă. Unora atât de mult, încât...

Închide