Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Ediția din 2020 a X Factor va miza pe exigență, Florin Ristei anunță "un sezon cu străini puternici"

Florin Ristei a vorbit despre ediția din 2020 a emisiunii X Factor România, ce va debuta toamna aceasta pe Antena 1. Fostul câștigător X Factor, aflat acum în postura de jurat, a oferit detalii despre concurenți, relația sa cu Delia și cu ceilalți colegi de platou, dar și despre strategii.
Florin Ristei - interviu pentru InfoMusic.ro

Florin Ristei - interviu pentru InfoMusic.ro

Florin Ristei a acordat un interviu pentru Observator, în cadrul căruia a oferit publicului detalii din culisele sezonului 9 al emisiunii X Factor. Acesta a povestit cum a fost pentru el trecerea de la statutul de concurent și câștigător X Factor, la cel de jurat, dar și cum se configurează noul sezon, care e cu un nivel peste cel precedent, din perspectiva sa. Mai mult decât atât, s-au întors în emisiune Răzvan și Dani, Ristei fiind un fan al lor.

Florin Ristei: "E un sezon puternic, e un sezon cu străini puternici și un sezon în care mie mi se pare că s-a schimbat un pic atmosfera. S-a dat un level up"

"Cum să fie trecerea (de la concurent și câștigător X Factor, la cel de jurat). Cred că e visul, în primul rând al fiecărui câștigător, și după aia al fiecărui om de televiziune, până la urmă, pentru că e foarte mișto să fii de ambele părți ale biroului", a declarat Ristei

Nu pot să vă zic încă câștigătorul, avem câțiva pe listă, însă e un sezon puternic, e un sezon cu străini puternici și un sezon în care mie mi se pare că s-a schimbat un pic atmosfera. S-a dat un level up față de ultima dată când s-a ținut emisiunea. Răzvan și Dani s-au întors, ceea ce mie mi se pare un lucru senzaținonal pentru emisiune, personal sunt fan."

Despre noul juriu, în care îi va avea colegi pe Ștefan Bănică, Loredana și Delia, acesta a avut numai cuvinte de laudă.

Florin Ristei: "Ștefan Bănică în juriu, Loredana în juriu, Delia în juriu, cred că e aproape de ajuns încât să zici că sunt la un loc cele trei icon-uri din țară"

"Ștefan Bănică în juriu, Loredana în juriu, Delia în juriu, cred că e aproape de ajuns încât să zici că sunt la un loc cele trei icon-uri din țară. O divă, cea mai bună voce feminină actuală, cea mai bună prezență feminină actuală și Ștefan Bănică, un profesionist senzațional și eu, care pot să privesc acum și din perspectiva celui care trebuie să ajungă un X Factor, dar trebuie să privesc și din perspectiva celui care îl caută pe acel X Factor."

Cel de-al 9-lea sezon X Factor va fi unul care va miza pe exigență, a anunțat Florin Ristei, mărturisind că strategia e de a cere mai mult de la concurenții cei mai buni.

Florin Ristei: "Întotdeauna o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte"

"Întotdeauna o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte, sau știu mai bine să cânte, dar mai au până la a ajunge X Factor, și mai puțin exigenți cu cei care nu știu să cânte și care nu înțeleg dacă le-am explica. (...)

O să fie, probabil, un pic diferit sezonul ăsta, o să fie un pic mai tehnic, un pic mai exigent, pentru că suntem singura emisiune X Factor care se face anul ăsta, în 2020. Singura emisiune care și-a asumat rolul ăsta."

Relația cu Delia s-a schimbat, ea fiindu-i acum colegă de juriu.

"E foarte interesantă relația (cu Delia). Acum ne sfătuim cum să facem strategia în concurs."

În finalul intervenției sale, Florin le-a recomandat concurenților de la X Factor să fie naturali, să aibă personalitate.

Florin Ristei: "Nu căutăm o imitație a cuiva"

"Să vină fără frică și să nu le fie teamă să arate cine sunt ei. Nu căutăm o imitație a cuiva. Căutăm un om care poate să aibă personalitate și care, de ce nu, peste 7 ani, poate să ocupe locul din spatele biroului, adică în calitate de jurat, cum o fac eu acum."

X Factor este o competiție televizată, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

În România, emisiunea se difuzează din 2011, urmând să ajungă în 2020 la cel de-al 9-lea sezon. Câștigătoarea sezonului anterior, difuzat în 2018, a fost Bella Santiago.

Citește mai multe despre Florin Ristei
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brand-ul de machiaj al Selenei Gomez anunță un fond de 100 de milioane de dolari pentru servicii de sănătate mintală

Cu ocazia zilei de naștere a Selenei Gomez (22 iulie), compania de make-up a cântăreței a lansat fondul "Rare Impact",...

Închide