Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

X Factor revine în 2020 la Antena 1, se fac înscrierile pentru sezonul 9

După un an de pauză, X Factor revine în grila postului Antena 1. Înscrierile se fac online, audițiile urmând să aibă loc la București.
X Factor 2020

X Factor 2020

După un 2019 fără X Factor, emisiunea de talente revine în grila de programe a postului Antena 1. În 2020, show-ul ajunge la cel de-al nouălea sezon, publicul fiind invitat să se înscrie online pentru preselecții. Concurenții trebuie să aibă cel puțin 14 ani împliniți, minorii urmând a se prezenta la audiții însoțiți de un reprezentant legal.

Potrivit Antena 1, prima selecție va fi realizată de "o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile artistice". Vor urma apoi audițiile, ce se vor desfășura anul acesta numai la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Decizia de a ține audiții doar în capitală a fost luată, cel mai probabil, pe fondul restricțiilor impuse de pandemie.

În 2019, când X Factor a dispărut din grila de programe de la Antena 1, s-a zvonit că postul nu ar mai fi prelungit licența de difuzare a emisiunii. Această informație a fost dezmințită însă la scurtă vreme de Antena Group, care a asigurat publicul că "se va continua producerea acestui show de divertisment". După un an de pauză, postul confirmă această afirmație, sezonul nouă urmând a fi difuzat în 2020.

Juriul X Factor în 2020

Update: A fost dezvăluită componența juriului. Află noile informații citind articolul de pe InfoMusic

Juriul precedentului sezon X Factor a fost compus din Delia, Ștefan Bănică, Carla's Dreams și Horia Brenciu. Antena 1 nu a anunțat încă componența juriului pentru ediția din 2020 a emisiunii, însă în presa de cancan se vehiculează că Loredana Groza va fi adusă la pupitru lângă Delia, pentru a stimula interesul publicului amator de rivalități.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

În 2018, X Factor România ajungea la cel de-al optulea sezon, finaliștii ediției fiind: Bella Santiago (Delia), Doinița Ioniță (Ștefan Bănică), Ioana Bulgaru (Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (Carla's Dreams). Marea finală a fost difuzată pe 23 decembrie 2018, iar câștigătoarea sezonului 8 a fost Bella Santiago.

Citește mai multe despre Delia MatacheLoredana Groza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liam Gallagher a lansat un album cu piesele cântate la concertul MTV Unplugged

Fostul membru Oasis a lansat un album live, ce cuprinde piesele interpretate la show-ul MTV Unplugged Live at Hull City...

Închide