Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Will Ferrell și Rachel McAdams sunt concurenți la Eurovision în primul trailer al unei noi comedii de pe Netflix - VIDEO

Nebunia competiției Eurovision îi prinde la mijloc pe Will Ferrell și Rachel McAdams. Dornici să-și îndeplinească visul, trec peste ironiile persoanelor apropiate și se avântă în concurs, parcursul lor fiind rezumat în primul trailer al comediei de pe Netflix "Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga".
Will Ferrell și Rachel McAdams în trailerul filmului

Will Ferrell și Rachel McAdams în trailerul filmului "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga"

Chiar dacă n-am avut parte de Eurovision anul acesta, în iunie vom putea savura o comedie pe cinste, în stilul celor ce l-au făcut faimos pe Will Ferrell. Aproape la fel de egocentrist și absurd ca Ron Burgundy, Lars, personajul interpretat de Ferrell în "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" își urmează visul fără a ține cont de criticile celor din jur. O are alături pe Sigrit, respectiv Rachel McAdams, care îi împărtășește aspirația, oricât de inexplicabil ar fi acest lucru pentru cei care le ironizează aparițiile scenice.

Așa cum deducem și din primul trailer al peliculei, viețile lui Lars și Sigrit se schimbă complet în momentul în care piesa lor este declarată câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision. Spiritele se înching pe măsură ce competiția avansează, sarcasmul fiind ingredientul de bază al acestei parodii.

Will Ferrell a lucrat și la scenariul filmului, alături de Andrew Steele, scriitor și producător al cunoscutei emisiuni de divertisment Saturday Night Live (SNL). Documentarea a fost făcută la cald, Will Ferrell participând la show-urile live ale ediției Eurovision din 2018. Actorul a urmărit evoluția etapelor, stând chiar de vorbă cu câțiva dintre concurenți.

VIDEO Trailer: "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga"

"Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" este regizat de David Dobkin ("Wedding Singer") și-i are în distribuție și pe Pierce Brosnan și Demi Lovato.

"Este nebunesc faptul că există ceva atât de mare precum Eurovision-ul de care America nu a auzit. E mai mare decât Super Bowl-ul, cu 180 de milioane de telespectatori, un show TV cu o pleiadă de concerte. Nu mai există nimic altceva ca acest concurs", a declarat regizorul David Dobkin.

Comedia "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" va avea premiera pe Netflix pe 26 iunie. 

Citește mai multe despre Will Ferrell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Antebellum își schimbă denumirea din cauza conotației ce face trimitere la sclavie

Lady Antebellum, popularul trio de muzică country din Nashville, și-a schimbat oficial numele în Lady A. Redenumirea vine în contextul...

Închide