Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Vama susține Absolvirus Party, un concert online dedicat absolvenților generației 2020

Absolvirus Party este cadoul pe care Vama îl oferă în 2020 elevilor și studenților din ani terminali. Pe 18 iunie, trupa marchează momentul emoționant al absolvirii cu un concert online gratuit.
Vama

Vama (foto: Barna Nemethi)

Luna iunie era în mod reprezentativ luna bucuriei pentru toți elevii și studenții ajunși la momentul absolvirii. Într-un an în care lucrurile s-au schimbat, iar examenele și ceremoniile se desfășoară, în general, online, formația Vama vine cu o surpriză pentru cei în an terminal, și pentru profesori, deopotrivă: Absolvirus Party.

UPDATE: Urmărește "Absolvirus Party", concertul online susținut de Vama

Evenimentul va avea loc joi, 18 iunie, începând cu ora 19:00, și va putea fi urmărit online în direct pe canalele de social media Vama și Tudor Chirilă, Kiss FM și protvplus.ro. La Absolvirus Party vor putea fi ascultate cele mai cunoscute piese ale trupei Vama, dar și o variantă originală a imnului absolvenților, Gaudeamus Igitur.

Petrecerea online le va oferi tinerilor ocazia de a intra în contact cu profesorii și colegii, cărora le pot transmite mesaje electronice până în ziua evenimentului, pe www.vamamusic.ro. Cei mai norocoși vor avea chiar ocazia de a intra live prin intermediul aplicațiilor online și de a face o dedicație celor care le-au fost alături în anii de studiu.

Tudor Chirilă: "Ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani"

"Dacă trăim într-o lume în care empatia ar trebui să guverneze, iar grija pentru celălalt ar fi motorul unei lumi mai bune, ar trebui să ne gândim că generația de copii care termină școala sau facultatea a fost privată de o despărțire care avea un aspect formal - ceremonia de absolvire și unul informal - banchetul.

Trebuie să fie dureros să nu poți să-ți iei “La revedere” așa cum se cuvine, mai ales că asta e o perioada de care te desparți, e sfârșitul copilăriei sau al adolescenței, e intrarea în viața. Astea sunt lucruri care te marchează si ne-am gandit că ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani. Nu avem pretenția că vom reuși, dar ne dorim ca această amintire să fie cadoul nostru pentru ei: Absolvirus Party 2020", a declarat Tudor Chirilă.

Anii au zburat, dar Tudor își amintește și acum de faptul că la final de liceu, a petrecut alături de colegii lui într-o excursie în afara orașului. Pentru că amintirile absolvirii rămân în suflet, Vama le oferă celor care termină acum școala, liceul sau facultatea o scenă virtuală pe care să se bucure, să cânte și să fie alături de colegi și profesori.

Absolvirus Party va putea fi urmărit online pe 18 iunie, de la ora 19:00, pe paginile de YouTube și Facebook Vama și Tudor Chirilă.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tricky a anunțat un album nou și a lansat o piesă de pe acesta - VIDEO

Tricky a anunțat lansarea celui de-al paisprezecelea album de studio, "Fall To Pieces", și a împărtășit o mostră, sub forma...

Închide