Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Vama susține Absolvirus Party, un concert online dedicat absolvenților generației 2020

Absolvirus Party este cadoul pe care Vama îl oferă în 2020 elevilor și studenților din ani terminali. Pe 18 iunie, trupa marchează momentul emoționant al absolvirii cu un concert online gratuit.
Vama

Vama │ FOTO: Barna Nemethi

Luna iunie era în mod reprezentativ luna bucuriei pentru toți elevii și studenții ajunși la momentul absolvirii. Într-un an în care lucrurile s-au schimbat, iar examenele și ceremoniile se desfășoară, în general, online, formația Vama vine cu o surpriză pentru cei în an terminal, și pentru profesori, deopotrivă: Absolvirus Party.

UPDATE: Urmărește "Absolvirus Party", concertul online susținut de Vama

Evenimentul va avea loc joi, 18 iunie, începând cu ora 19:00, și va putea fi urmărit online în direct pe canalele de social media Vama și Tudor Chirilă, Kiss FM și protvplus.ro. La Absolvirus Party vor putea fi ascultate cele mai cunoscute piese ale trupei Vama, dar și o variantă originală a imnului absolvenților, Gaudeamus Igitur.

Petrecerea online le va oferi tinerilor ocazia de a intra în contact cu profesorii și colegii, cărora le pot transmite mesaje electronice până în ziua evenimentului, pe www.vamamusic.ro. Cei mai norocoși vor avea chiar ocazia de a intra live prin intermediul aplicațiilor online și de a face o dedicație celor care le-au fost alături în anii de studiu.

Tudor Chirilă: "Ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani"

"Dacă trăim într-o lume în care empatia ar trebui să guverneze, iar grija pentru celălalt ar fi motorul unei lumi mai bune, ar trebui să ne gândim că generația de copii care termină școala sau facultatea a fost privată de o despărțire care avea un aspect formal - ceremonia de absolvire și unul informal - banchetul.

Trebuie să fie dureros să nu poți să-ți iei “La revedere” așa cum se cuvine, mai ales că asta e o perioada de care te desparți, e sfârșitul copilăriei sau al adolescenței, e intrarea în viața. Astea sunt lucruri care te marchează si ne-am gandit că ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani. Nu avem pretenția că vom reuși, dar ne dorim ca această amintire să fie cadoul nostru pentru ei: Absolvirus Party 2020", a declarat Tudor Chirilă.

Anii au zburat, dar Tudor își amintește și acum de faptul că la final de liceu, a petrecut alături de colegii lui într-o excursie în afara orașului. Pentru că amintirile absolvirii rămân în suflet, Vama le oferă celor care termină acum școala, liceul sau facultatea o scenă virtuală pe care să se bucure, să cânte și să fie alături de colegi și profesori.

Absolvirus Party va putea fi urmărit online pe 18 iunie, de la ora 19:00, pe paginile de YouTube și Facebook Vama și Tudor Chirilă.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tricky a anunțat un album nou și a lansat o piesă de pe acesta - VIDEO

Tricky a anunțat lansarea celui de-al paisprezecelea album de studio, "Fall To Pieces", și a împărtășit o mostră, sub forma...

Închide