Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

UNTOLD și Neversea continuă campania "BAC de 10" și în 2020

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă campania "Bac de 10" și în 2020, an puternic afectat de pandemia de coronavirus. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, compania oferă tuturor absolvenților de liceu cu nota 10 la Bacalaureat acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021.
Bac de 10 - Campanie Untold și Neversea

Bac de 10 - Campanie Untold și Neversea

Chiar dacă acest an este unul al provocărilor, organizatorii Untold și Neversea continuă tradiția și lansează campania "Bac de 10", care a motivat în ultimii cinci ani sute de mii de tineri absolvenți din România. În cadrul celei de-a șasea ediții, toți absolvenții de liceu care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat vor fi recompensați cu acces gratuit la edițiile din 2021 ale celor două festivaluri.

Mai  mult decât atât, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

  • La UNTOLD se oferă un voucher valoric de 10 euro
  • La Neversea se oferă un voucher valoric de 20 de euro

"Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși"

"Campania are un mare succes și îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității, un moment foarte important din viețile lor. Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși, să creadă în ei și să aibă performanțe de top.

Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă. Așa că ne-am hotărât să derulăm campania BAC DE 10 și în acest an și să îi primim pe toți absolvenții din 2020 la edițiile de anul viitor", a declarat Edy Chereji, director de comunicare al festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA.

Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 100 de lei din partea Kaufland România (sponsor al campaniei), valabil în orice magazin Kaufland, și consumație în valoare de 500 de lei la oricare dintre cele două festivaluri de anul viitor.

Formularele de înscriere în campania "BAC de 10"

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie, trebuie să acceseze link-urile untold.com/bacde10 sau neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat examenul maturității cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la UNTOLD și NEVERSEA.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Catalogul muzical al lui Lionel Richie va sta la baza unui film produs de Disney Studios

Walt Disney Studio va produce un musical bazat pe catalogul muzical al lui Lionel Richie. În cadrul acestui proiect se...

Închide