Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Transparență totală în verificarea conduitei polițiștilor din SUA, cerută de Rihanna, Billie Eilish și sute de alți artiști într-o scrisoare deschisă

Rihanna, Billie Eilish, Ariana Grande, Billie Joe Armstrong, Steven Tyler, Papa Roach și sute de alți artiști și persoane din sfera publică au semnat o scrisoare deschisă prin care solicită statului New York să aducă reforme în Poliție. Scrisoarea a fost publicată împreună cu o petiție online.

Publicat

pe

Rihanna la NAACP Image Awards 2020 (Screenshot)
Rihanna la NAACP Image Awards 2020 (Screenshot)

Protestele și violențele din America, declanșate în urma uciderii lui George Floyd de către un ofițer de poliție, continuă pentru cea de-a treia săptămână.

Pentru a veni în sprijinul mișcării "Viețile negrilor contează" (Black Lives Matter) și a stopa nedreptățile comise de-a lungul anilor de Poliția din SUA, mai mulți artiști și celebrități au semnat o scrisoare online prin care solicită statului New York abrogarea Statutului 50-A, o lege civilă care fac inaccesibile publicului înregistrările de conduită necorespunzătoare ale poliției. Scrisoarea a fost semnată de Billie Eilish, Rihanna, Ariana Grande, Megan Thee Stallion, Lizzo, Nas, Shawn Mendes, Camila Cabello, Normani, Steven Tyler, Papa Roach și Billie Joe Armstrong, printre alții.

"Statutul 50-A din New York blochează transparența deplină, protejând o istorie a comportamentului necorespunzător al poliției"

"Deplângem asasinarea lui George Floyd și pierderea zadarnică a atâtor vieți negre înaintea sa.

Trebuie să-i facem răspunzători pe cei care încalcă jurământul de a ne proteja și servi și să găsim dreptatea pentru cei care sunt victime ale violenței lor. Un pas indispensabil este accesul la registrele disciplinare ale polițiștilor. Statutul 50-A din New York blochează transparența deplină, protejând o istorie a comportamentului necorespunzător al poliției, îngreunând căutarea justiției și obținerea reformei. Trebuie abrogat imediat", apare în scrisoarea semnată de sute de membri ai comunității artistice.

În textul scrisorii este explicat cât de importantă este abrogarea acestui statut, care a fost folosit de numărate ori pentru a obstrucționa justiția.

"Nu este suficient să slăbim efectele statutului 50-A; acest bolovan a stat în calea justiției  prea mult timp și trebuie strivit în întregime. Nu este doar o înșelăciune a statutului; nu este doar o lărgire necorespunzătoare a domeniului său de aplicare. Este statutul însuși, care servește la blocarea informațiilor cruciale relevante în căutarea răspunderii. Ne-am bucurat să auzim declarația guvernatorului potrivit căreia 50-A nu ar trebui să interzică eliberarea de documente disciplinare.

Dar, în mod clar, nu este suficient. Statutul 50-A a fost folosit mult prea des în trecut și, fără abrogare, va continua să fie folosit pentru a bloca justiția. Când Legislativul va reveni săptămâna aceasta, solicităm membrilor să recunoască momentul, să facă un pas puternic, îndrăzneț și plin de sens în soluționarea acestei probleme sistemice și să abroge rapid 50-A."

Scrisoarea vine acompaniată de o petiție online, care poate fi semnată aici.

Foarte multe persoane publice și-au arătat susținerea pentru manifestul "Viețile negrilor contează", recent făcându-și apariția la proteste Jennifer Lopez, Madonna și Michael B. Jordan.

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Albume noi

Ariana Grande a dezvăluit tracklist-ul albumului "eternal sunshine"

Ariana Grande se pregătește să lanseze "eternal sunshine", cel de-al șaptelea album din carieră. Discul va fi disponibil începând cu 8 martie, dar, până atunci, artista le-a dezvăluit ascultătorilor titlurile pieselor.

Publicat

pe

Videoclip Ariana Grande - yes, and?
Videoclip Ariana Grande - yes, and? │ FOTO: captură YouTube

Cântăreața de 30 de ani a completat lista celor 13 melodii de pe discul "Eternal Sunshine" în cadrul unui videoclip publicat pe Instagram. Ariana a dezvăluit titlurile pieselor cu numărul 4, 8, 12 și 13, restul fiind deja cunoscute publicului larg.

Materialul video arată lista de melodii, toate scrise de mână pe o bucată de hârtie. De jur împrejur apar mai multe cuvinte, ce par a fi versuri extrase din cântece. De exemplu, "Îți voi păstra suferința într-o cutie aici, lângă mine" sau "Dacă soarele ar refuza să strălucească, aș rămâne totuși iubita ta?"

"Eternal Sunshine" marchează primul album de studio al Arianei de la "Positions" din 2020. De pe acest disc, a lansat doar o melodie până acum - "yes, and?" - care a debutat în topul Billboard Hot 100. Artista a mărturisit că nu are de gând să mai lanseze un alt single până când materialul nu va fi lansat în întregime.

Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

TRACKLIST "Eternal Sunshine":

  1. intro (end of the world)
  2. bye
  3. don't wanna break up again
  4. Saturn Returns Interlude
  5. eternal sunshine
  6. supernatural
  7. true story
  8. the boy is mine
  9. yes, and?
  10. we can't be friends (wait for your love)
  11. i wish i hated you
  12. imperfect for you
  13. ordinary things (feat. nonna)
Citește în continuare

Muzică nouă

Ariana Grande și Mariah Carey au lansat remixul piesei "yes, and?" - AUDIO

Ariana Grande s-a reunit cu Mariah Carey pentru o variantă remixată a recentului single, "yes, and?". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Mariah Carey / Ariana Grande
Mariah Carey / Ariana Grande │ FOTO: capturi YouTube

"yes, and?" marchează a doua colaborare oficială dintre Ariana Grande și Mariah Carey, după "Oh Santa!" din 2020, unde au avut-o alături și pe Jennifer Hudson. Versiunea remixată a piesei le oferă celor doua artiste libertatea de a-și pune în valoare vocile puternice.

Ariana și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare pe Instagram, cu următorul mesaj:

"Îți mulțumesc din suflet pentru acest vis devenit realitate și pentru că ți-ai presărat strălucirea și magia pe micul meu cântec, Mariah Carey! Înseamnă mai mult pentru mine decât aș putea articula vreodată și abia aștept ca toată lumea să audă asta! Te iubesc veșnic!"

Artista de 30 de ani se pregătește pentru lansarea celui de-al șaptelea album de studio, intitulat "eternal sunshine", pe 8 martie. Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

Între timp, Mariah Carey a anunțat o rezidență în Las Vegas în 2024, care sărbătorește albumul ei din 2005, "The Emancipation of Mimi". Show-urile vor debuta în luna aprilie.

AUDIO: Ariana Grande feat. Mariah Carey - yes, and?

Citește în continuare

Trending