Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Snoop Dogg și Mariah Carey l-au sărbătorit pe Obama de ziua lui Trump

Donald Trump este încă o dată desconsiderat fățiș de către comunitatea artistică. Snoop Dogg și Mariah Carey se numără printre persoanele publice care au hotărât să-și arate dezacordul față de acțiunile lui Trump sărbătorindu-l, chiar de ziua lui, pe fostul președinte al SUA, Barack Obama.
Videoclip Snoop Dogg Revolution

Videoclip Snoop Dogg Revolution (foto: Snoop Dogg)

Pe 14 iunie, Donald Trump a sărbătorit împlinirea a 74 de ani, prilej cu care o parte dintre persoanele cu vizibilitate în rândul populației au ales să-i transmită un mesaj. Nu a fost vorba despre tradiționalul "La mulți ani!", ci o altfel de urare, ce punctează usturător dezacordul față de comportamentul lui Trump.

Artiști ca Snoop Dogg, Mariah Carey, Cyndi Lauper și Ciara i-au transmis gânduri bune lui Barack Obama de ziua lui Trump, folosind hashtag-uri ca #ObamaAppreciationDay (ziua în care îl apreciem pe Obama) și #ObamaDay (ziua lui Obama). Astfel de urări în cinstea lui Obama au devenit virale, devenind subiectul cel mai discutat de pe Twitter în America. S-au strâns peste 250,000 de tweet-uri pe această temă în doar câteva ore.

Mesajele publicate de artiștii numiți au fost însoțite și de poze ce ilustrează bucuria de a-l fi cunoscut pe Barack Obama.

Barack Obama, sărbătorit de artiști pe 14 iunie, de ziua lui Donald Trump

View this post on Instagram

F. D. T. 🇺🇸🤜🏾

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Acest val de noi critici vin pe fondul protestelor din Statele Unite, ce se țin lanț de săptămâni întregi. Mișcarea Black Lives Matter continuă să prindă amploare, declarațiile lui Trump amplificând și mai mult conflictul.

Nu este pentru prima oară când Donald Trump este criticat de către membri ai comunității artistice. În luna martie, când pandemia de coronavirus era încă într-un stadiu incipient, Madonna a reușit să-l pună în dificultate pe Donald Trump fără a-i aduce nicio acuzație directă. Artista a realizat un montaj cu declarații contradictorii ale președintelui Statelor Unite pe tema răspândirii și combaterii coronavirusului.

Citește mai multe despre Mariah CareySnoop Dogg
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Eyed Peas anunţă un nou album, "Translation", lansează piesa "No Manana" - AUDIO

Black Eyed Peas a anunţat un nou album, intitulat "Translation" şi de pe care ne oferă un aperitiv muzical. Se...

Închide