Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Sia și dansatoarea Maddie Ziegler au creat un moment colorat pentru piesa "Together" - VIDEO

Cu cât perioada de distanțare socială se prelungește, cu atât muzicienii pun mai multă creativitate în interpretările lor. Sia a arătat acest lucru aseară, în cadrul emisiunii "The Tonight Show: At Home Edition". Găsești momentul artistic în articol.
Sia și Maddie Ziegler interpretând

Sia și Maddie Ziegler interpretând "Together" la Tonight Show: At Home Edition (captură ecran)" la The

Purtând binecunoscuta perucă, de această dată în nuanțe de roz și galben, Sia a făcut echipă cu colaboratorul ei frecventat, dansatoarea Maddie Ziegler, aducând în fața publicului o adevărată petrecere. De la umplerea camerei cu baloane de săpun până la o bătaie cu clătite, Sia a oferit aceeași energie pe care o regăsim în fiecare dintre videoclipurile ei colorate.

"Together" este primul single lansat de pe coloana sonoră a peliculei "Music". Filmul reprezintă debutul artistei ca regizor şi include nume mari precum Kate Hudson, Leslie Odom Jr şi Maddie Ziegler. Scenariul a fost scris de Sia împreună cu autorul de cărți pentru copii, Dallas Clayton, având la bază o scurtă poveste pe care acesta a redactat-o în 2007.

În afară de a sta pe scaunul regizorului, Sia a compus și 10 piese ce alcătuiesc coloana sonoră a filmului. Și deși multe pelicule au pus în așteptare lansările din cauza pandemiei, Sia a anunțat pe Twitter că "Music" va ieși în septembrie și va face echipă cu IMAX pentru lansarea sa.

Sia: Together (The Tonight Show: At Home Edition):

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – "Cheap Thrills", "Chandelier" – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. "Cheap Thrills" a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 40 de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului "This is Acting".

Citește mai multe despre Sia Furler
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul EUROPAfest 2020 are loc vara aceasta, în luna iulie

Cea de-a 27-a ediție a festivalului EUROPAfest va avea loc în perioada 16 - 25 iulie 2020. Artiști din peste...

Închide