Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Sia și dansatoarea Maddie Ziegler au creat un moment colorat pentru piesa "Together" - VIDEO

Cu cât perioada de distanțare socială se prelungește, cu atât muzicienii pun mai multă creativitate în interpretările lor. Sia a arătat acest lucru aseară, în cadrul emisiunii "The Tonight Show: At Home Edition". Găsești momentul artistic în articol.
Sia și Maddie Ziegler interpretând

Sia și Maddie Ziegler interpretând "Together" la Tonight Show: At Home Edition (captură ecran)" la The

Purtând binecunoscuta perucă, de această dată în nuanțe de roz și galben, Sia a făcut echipă cu colaboratorul ei frecventat, dansatoarea Maddie Ziegler, aducând în fața publicului o adevărată petrecere. De la umplerea camerei cu baloane de săpun până la o bătaie cu clătite, Sia a oferit aceeași energie pe care o regăsim în fiecare dintre videoclipurile ei colorate.

"Together" este primul single lansat de pe coloana sonoră a peliculei "Music". Filmul reprezintă debutul artistei ca regizor şi include nume mari precum Kate Hudson, Leslie Odom Jr şi Maddie Ziegler. Scenariul a fost scris de Sia împreună cu autorul de cărți pentru copii, Dallas Clayton, având la bază o scurtă poveste pe care acesta a redactat-o în 2007.

În afară de a sta pe scaunul regizorului, Sia a compus și 10 piese ce alcătuiesc coloana sonoră a filmului. Și deși multe pelicule au pus în așteptare lansările din cauza pandemiei, Sia a anunțat pe Twitter că "Music" va ieși în septembrie și va face echipă cu IMAX pentru lansarea sa.

Sia: Together (The Tonight Show: At Home Edition):

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – "Cheap Thrills", "Chandelier" – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. "Cheap Thrills" a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 40 de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului "This is Acting".

Citește mai multe despre Sia Furler
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul EUROPAfest 2020 are loc vara aceasta, în luna iulie

Cea de-a 27-a ediție a festivalului EUROPAfest va avea loc în perioada 16 - 25 iulie 2020. Artiști din peste...

Închide