Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp

Rockstadt Extreme Fest 2020 se reprogramează în 2021, la Cetatea Râşnov

Încă un mare festival muzical din 2020 a fost amânat pentru 2021, iar de această dată profilul evenimentului este metal. Rockstadt Extreme Fest 2020 a fost amânat, dar biletele vor fi valabile şi la ediţia de la anul. Locul de desfăşurare rămâne Cetatea Râşnov, iar detalii despre eveniment şi declaraţiile organizatorilor le găsiţi în articol.
Poster Rockstadt Extreme Fest 2021

Poster Rockstadt Extreme Fest 2021 │ FOTO: Rockstadt

Motivul amânării este evident: pandemia de Covid-19 şi reglementările aflate în vigoare cu privire la numărul de persoane care se pot aduna în spaţii închise sau deschise. Dacă nu ar fi fost aceste oprelişti, festivalul s-ar fi desfăşurat între 5 august 2020 şi 8 august 2020. Lineup-ul anunţat în prima fază includea trupele Kataklysm, The Black Dahlia Murder, Death Angel şi Rotting Christ. Ediția Rockstadt Extreme Fest 2020 a fost reprogramată pentru perioada 5-8 august 2021.

În 2019 lineup-ul a fost unul foarte apreciat de public: Dimmu Borgir, Accept, Six Feet Under, Paradise Lost, Clawfinger, Katatonia, plus mulţi alţii.

Trebuie subliniat şi că festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii. Iată mesajul transmis de organizatorii Rockstadt cu privire la amânarea ediţiei a opta a festivalului:

Autorităţile nu oferă răspunsuri cu privire la ce se întâmplă cu festivalurile din vară pentru a putea gestiona mai bine relaţia noastră cu voi şi cu toţi partenerii şi furnizorii. Festivalurile din Europa şi-au reprogramat ediţia din acest an pentru anul următor, fiind nevoite să facă acest lucru ca urmare a deciziei autorităţilor, a anulărilor turneelor trupelor confirmate, a incertitudinii legate de evoluţia pandemiei, a riscului expunerii participanţilor la un mediu favorabil propagării virusului şi a grijii pentru sănătatea participanţilor.

Astfel suntem nevoiţi să reprogramăm festivalul pentru 2021, în perioada 5 – 8 august. Ne bucurăm să spunem că toate trupele care erau confirmate deja sunt deschise pentru o această reprogramare şi vom reveni cu informaţii concrete în acest sens. În plus, vom adăuga şi alte trupe importante în line-up.

Mesajul nostru către vizitatori este acela că festivalul depinde de susţinerea lor. Pot face asta păstrându-şi abonamentul pentru 2021. De asemenea, există opţiunea de a vă vinde abonamentul pe care îl aveţi către o altă persoană, acesta nefiind nominal. Abonamentul poate fi preschimbat în voucher valoric care poate fi utilizat până pe 30 septembrie 2021 pentru servicii şi produse oferite de Asociaţia Culturală REF. Deşi varianta returnării banilor pe abonament nu are titlu de obligativitate pentru noi, putem să facem şi acest lucru, însă doar după ce se încheie festivalul din 2021, până cel târziu pe 1 septembrie 2021.

Au fost actualizate şi preţurile abonamentelor, începând cu 1 iunie 2020:

  • Primele 1.500 de abonamente, nu mai târziu de 15.10.2020 – 400 lei
  • Următoarele 1.500 de abonamente, nu mai târziu de 15.03.2021 – 450 lei
  • Restul de abonamente, nu mai târziu de 05.07.2021 – 500 lei
  • Din 05.07.2021 şi în timpul festivalului – 550 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Death AngelKataklysmRotting ChristThe Black Dahlia Murder
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manifestul "Viețile negrilor contează" e dus la un nou nivel de o fetiță de 10 ani, cu un cover Rage Against the Machine - VIDEO

Nandi Bushell, o fetiță de 10 ani din UK, și-a arătat susținerea pentru manifestul "Viețile negrilor contează" realizând un cover...

Închide