Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Robert Plant, Billie Eilish, Ozzy Osbourne și alți artiști donează obiecte rare unei licitații

Billie Eilish, Robert Plant, Ozzy Osbourne sau Cher se numără printre artiștii care contribuie cu articole rare la o viitoare licitație, ce va va ajuta fundația MusiCares. Mai multe detalii în articol.
Robert Plant / Ozzy Osbourne / Billie Eilish

Robert Plant / Ozzy Osbourne / Billie Eilish

Brandon Flowers (The Killers), Tony Iommi, Willie Nelson, Barbra Streisand, Depeche Mode, Blake Shelton vor contribui, de asemenea, cu articole "unul și unul" în cadrul licitației. Evenimentul va avea loc pe 9 septembrie și va fi găzduit de Julien's Auction.

Deși lista obiectelor nu a fost încă dezvăluită, unii artiști au apelat la rețelele de socializare pentru a-și prezenta donația. De exemplu, Robert Plant a atașat pe contul personal de Twitter linkul licitației, acompaniat de mesajul:

"Iubesc chitara la care am exersat timp de 55 de ani în dormitorul meu".

În luna martie a acestui an, fundația MusiCares și Academia Națională de Arte și Științe pentru Înregistrare au înființat Fondul COVID-19 pentru a ajuta membrii industriei muzicale care au nevoie financiară în timpul pandemiei coronavirusului.

"Anulările evenimentelor sunt la un nivel nemaivăzut și, prin urmare, situația necesită o soluție fără precedent. Mulți oameni din industrie sunt acum în criză, fără să știe ce le rezervă viitorul sau se chinuie să facă față situației comerciale actuale. Solicităm întregii industrii să fie lângă noi pentru a sprijini muzicienii, artiștii și profesioniștii care sunt baza și viitorul comunității noastre muzicale", a declarat Harvey Mason Jr, președintele și directorul general interimar al Academiei.

Recent, peste 75 de muzicieni și compozitori au anunțat că vor participa la un eveniment caritabil digital, intitulat "Soundtrack of Our Lives: A Celebration for the Community Film and TV Music". Livestream-ul va avea loc pe 25 iunie pe YouTube sau pe soundtracklives.com, iar donațiile se vor duce către fundația MusiCares.

Citește mai multe despre Barbra StreisandBillie EilishBlake SheltonBrandon FlowersCherDepeche ModeOzzy OsbourneRobert Plant
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marcel Pavel și colegii săi de la "Te cunosc de undeva" au vorbit despre starea lor de sănătate

Marcel Pavel și mai multe vedete ce participă la emisiunea "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 au fost...

Închide