Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Rammstein a compus muzică nouă în izolare, încă nu se ştie dacă va rezulta un album nou

La un an distanţă de la lansarea albumului "Rammstein", sunt semne că metaliştii germani ar pregăti noi piese. În cadrul unei apariţii la Rodeo Radio, toboşarul trupei, Christoph Schneider a confirmat că formaţia a lucrat la material nou în această perioadă de izolare.

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

Ultimul album Rammstein a sosit în mai 2019 şi toate indiciile arătau că ar fi ultimul din cariera trupei. Trecuse un deceniu de la release-ul precedent, "Liebe Ist Fur Alle Da" (lansat în 2009). Acum toboşarul Christoph Schneider a oferit indicii că "există multe idei şi piese neterminate". Am aflat şi că artiştii s-au întâlnit şi încă lucrează la piese noi. Totuşi muzicianul avertizează că nu e nici o garanţie că aceste track-uri se vor transforma într-un album.

Christoph a apărut ca invitat al podcastului Rodeo Radio pe 13 iunie, pentru a oferi toate aceste detalii. Podcastul respectiv este difuzat pe postul german Radio Rob. În luna mai a acestui an Rammstein a fost nevoită să îşi amâne turneul american din 2020, din cauza restricţiilor legate de pandemia de Covid-19. Ar fi trebuit să debuteze pe 20 august în Montreal, Quebec, Canada şi să se încheie pe 27 septembrie în Mexico City.

În plus au fost reprogramate şi datele europene din cadrul turneului pentru mai, iunie, iulie şi august 2021. Toate biletele cumpărate pentru spectacolele din acest an vor fi valabile şi pentru cele de la anul. În luna martie apăruse un zvon că solistul Rammstein, Till Lindemann a ajuns la Terapie Intensivă fiind infectat cu coronavirus. De fapt nu era vorba despre această afecţiune, ci de probleme de sănătate minore. Till a fost ocupat pe final de 2019 cu proiectul său secundar, formaţia Lindemann, cu care a lansat albumul "F&M".

În mod inedit acel disc a generat mai multe single-uri şi videoclipuri decât ultimul material discografic Rammstein. Au fost şi apariţii speciale ale unor figuri celebre, precum actorul Peter Stormare, care a avut un rol în clipul piesei "Steh Auf". Şi Lindemann se afla în turneu pentru a promova acest disc, dar ultimele sale concerte au avut loc în Rusia în martie. Ulterior restricţiile provocate de pandemie au făcut să fie anulate şi restul de evenimente europene.

Citește mai multe despre Rammstein
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Bob Marley - "Live at the Rainbow" este disponibil pe YouTube

Show-ul din 1977, susținut de legenda reggae și de trupa sa, The Wailers, este acum disponibil integral pe YouTube. Transmisiunea...

Închide