Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Radu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Anul acesta, mecanicii auto din România își serbează ziua pe 30 iunie, aniversare pe care Radu Palaniță o va marca printr-un concert online. Câștigătorul "Românii au talent" le dedică colegilor de breaslă primul său show cu band.
Radu Palaniță castigator romanii au talent

Radu Palaniță castigator romanii au talent │ FOTO: PRO TV

Radu Palaniță, câștigătorul celui de-al 10-lea sezon "Românii au talent", va sărbători alături de colegi de breaslă Ziua Mecanicilor Auto. Pe 30 iunie, acesta va susține online un concert special, ce va putea fi urmărit pe Facebook.

Radu Palaniță: "Este primul meu concert, complet, cu band, și mă bucur să cânt pentru și în cinstea branșei mele"

În finala "Românii au talent", Radu Palaniță a impresionat jurații și telespectatorii cu o interpretare emoționantă a cunoscutei piese de la Frank Sinatra, "My Way". Și-a pavat drumul către inimile oamenilor în felul său, tot așa urmând să-și găsească calea către identitatea sa artistică. Concertul de pe 30 iunie este un prim pas în această direcție, Palaniță plănuind să lanseze în curând și o piesă originală, cu versuri care să-i poarte semnătura.

"Este primul meu concert, complet, cu band, și mă bucur să cânt pentru și în cinstea branșei mele. Istoria mea cu zona de mecanică auto este relativ simplă: am preluat ștafeta de la tatăl meu care tot cu asta se ocupa. Îmi doresc din tot sufletul o carieră muzicală care sper să prindă aripi - pregătesc și o piesă proprie în viitor, vreau ca versurile să fie scrise de mine - însă până atunci voi merge în paralel cu cele două meserii. Meseria rămâne acolo, nu mi-o ia nimeni din mână. De ziua lor, le urez tuturor mecanicilor multă răbdare, în meseria asta chiar îți trebuie, multă precizie, înțelepciune și un sincer "La mulți ani", cât mai sănătoși! Era nevoie de o zi a mecanicilor pentru o branșă așa de mare", a declarat Radu Palaniță.

Conform unui raport recent al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule, în România erau înregistrate 12.660 de service-uri auto la finalul anului 2018.

Ziua Mecanicilor Auto, sărbătorită anul acesta pentru prima oară, este marcă înregistrată AD Auto Total.

"Pe 30 iunie vom sărbători pentru prima dată ZIUA MECANICILOR AUTO în România, o sărbătoare pe care vrem să o transformăm într-o tradiție și să o aniversăm de acum încolo în fiecare an. (...) Dragi șoferi, profitați de această zi pentru a spune mecanicului vostru: Mulțumesc!", a declarat Gabriel Zane, Director Marketing al AD AUTO TOTAL.

Citește mai multe despre Radu Palaniță
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce anunță lansarea albumului vizual "Black Is King" - TRAILER

Beyonce continuă tradiția albumelor vizuale începută în 2013 și anunță lansarea unui nou material de studio de acest tip. "Black...

Închide