Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Radiohead scoate la vânzare un joc de puzzle

În ultima perioadă, Radiohead a încercat să își scoată fanii din plictiseala indusă de izolare. A difuzat pe YouTube o serie de show-uri live, chitaristul Ed O'Brien a lansat un albumul solo de debut, iar Thom Yorke a scos o nouă piesă intitulată "Plasticine Figures". Acum, Radiohead alege un mod mai palpabil de a face ca timpul să treacă mai repede și scoate la vânzare un puzzle de 1000 de piese.
Radiohead

Radiohead

Membrii trupei au dezvăluit că vând un "Radiohead Fragmentary Time Waster", mai bine cunoscut ca un puzzle ce ilustrează artwork-ul compilației "Com Lag". Este confecționat din material 100% reciclabil, imaginea este imprimată pe hârtie FSC, cerneala folosită este pe bază de apă și vine cu o pungă din pânză de bumbac pentru a proteja piesele din interiorul cutiei.

Jocul de puzzle a fost prezentat alături de mesaj amuzant:

"Plictisit? Nu ai nimic de făcut? Sătul? Nimic la televizor. Nu-mi vine să cred! Ce vei face? Ar merge un puzzle, nu-i așa? Spune-mi mai multe, spune-mi mai multe! Un puzzle Radiohead. Are multe, multe piese? O mie. Este într-adevăr dificil și va dura o viață să-l termini? Așa cred, da. Sună bine! Este convenabil? Depinde de ce finanțe ai. Există vreo șansă să fii în continuare plictisit după terminarea lui? Da, probabil. Sună minunat!!!"

Jocul de puzzle costă 33,50 de euro și poate fi precomandat pe site-ul wasteheadquarters.com.

La începutul lunii aprilie, Radiohead anunța că va scotoci prin arhive pentru a le oferi fanilor în izolare show-uri emblematice susținute de-a lungul carierei. Laolaltă cu difuzarea muzicii live îndrăgită de atât de mulți fani, recent Ed O’Brien a asigurat fanii că Radiohead va înregistra fără îndoială un nou album.

Citește mai multe despre Radiohead
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kristen Stewart o va interpreta pe Prințesa Diana într-o nouă producție cinematografică

Actrița de 30 de ani urmează să o înfățișeze pe Prințesa Diana într-un nou film al regizorului Pablo Larraín. Noua...

Închide