Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Radiohead scoate la vânzare un joc de puzzle

În ultima perioadă, Radiohead a încercat să își scoată fanii din plictiseala indusă de izolare. A difuzat pe YouTube o serie de show-uri live, chitaristul Ed O'Brien a lansat un albumul solo de debut, iar Thom Yorke a scos o nouă piesă intitulată "Plasticine Figures". Acum, Radiohead alege un mod mai palpabil de a face ca timpul să treacă mai repede și scoate la vânzare un puzzle de 1000 de piese.

Publicat

pe

Radiohead
Radiohead

Membrii trupei au dezvăluit că vând un "Radiohead Fragmentary Time Waster", mai bine cunoscut ca un puzzle ce ilustrează artwork-ul compilației "Com Lag". Este confecționat din material 100% reciclabil, imaginea este imprimată pe hârtie FSC, cerneala folosită este pe bază de apă și vine cu o pungă din pânză de bumbac pentru a proteja piesele din interiorul cutiei.

Jocul de puzzle a fost prezentat alături de mesaj amuzant:

"Plictisit? Nu ai nimic de făcut? Sătul? Nimic la televizor. Nu-mi vine să cred! Ce vei face? Ar merge un puzzle, nu-i așa? Spune-mi mai multe, spune-mi mai multe! Un puzzle Radiohead. Are multe, multe piese? O mie. Este într-adevăr dificil și va dura o viață să-l termini? Așa cred, da. Sună bine! Este convenabil? Depinde de ce finanțe ai. Există vreo șansă să fii în continuare plictisit după terminarea lui? Da, probabil. Sună minunat!!!"

Jocul de puzzle costă 33,50 de euro și poate fi precomandat pe site-ul wasteheadquarters.com.

La începutul lunii aprilie, Radiohead anunța că va scotoci prin arhive pentru a le oferi fanilor în izolare show-uri emblematice susținute de-a lungul carierei. Laolaltă cu difuzarea muzicii live îndrăgită de atât de mulți fani, recent Ed O’Brien a asigurat fanii că Radiohead va înregistra fără îndoială un nou album.

Trending