Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

VIDEO: O oră alături de Queen și Adam Lambert, cadoul oferit publicului în lipsa unui turneu în 2020

Queen și Adam Lambert își aduc publicul aproape cu un video de o oră, ce cuprinde cele mai frumoase momente live din turneele trupei. Chiar dacă pandemia a determinat anularea concertelor din 2020, show-ul trebuie să meargă înainte, așa cum spune și titlul cunoscutei piese Queen.

Concert Queen + Adam Lambert │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pe 21 iunie, Queen și Adam Lambert ar fi trebuit să încheie turneul "The Rhapsody", ce cuprindea 27 de concerte pe continentul european. Turneul ar fi trebuit să debuteze pe 24 mai, în Italia, însă pandemia a dat peste cap toate datele anunțate inițial. "The Rhapsody" nu a mai avut loc vara aceasta, însă asta nu înseamnă că publicul nu se poate bucura de  muzica trupei Queen.

Pornind de la dorința de a oferi publicului experiența unui concert Queen + Adam Lambert chiar și în lipsa unui turneu, formația a publicat pe YouTube un video de o oră și 7 minute, ce cuprinde cele mai frumoase momente din cadrul turneelor susținute până acum.

"Queen + Adam Lambert vor să demonstreze că și în aceste vremuri, show-ul poate merge înainte. Fiind forțați de coronavirus să amânăm mult așteptatul turneu "The Rhapsody" din vară, trupa dorește să vă ofere acces la un show online special în ziua în care ar fi avut loc ultimul concert din cadrul turneului, de pe Arena O2 din Londra", a transmis formația.

Clipul "Queen + Adam Lambert - Tour Watch Party" conține fragmente din concertele susținute la festivalurile Rock in Rio din Lisabona și Rio de Janeiro, Global Citizen Festival din New York, evenimentul Fire Fight Australia, festivalul Summer Sonic din Japonia, nelipsind nici participarea la iHeart Radio din Los Angeles și la Isle of Wight Festival. Din setlist fac parte piese ca "Somebody to Love", "Love of My Life" și "Hammer To Fall", precum și rarități precum "Love Kills" și "I Was Born To Love You".

VIDEO: Queen + Adam Lambert - Tour Watch Party

Turneul "The Rhapsody" a fost reprogramat pentru vara viitoare. Primele concerte Queen + Adam Lambert vor avea loc în mai 2021, urmând ca show-urile să continue până în luna iulie. Puteți consulta datele reprogramate ale turneului într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus, Shakira, Justin Bieber și alți artiști vor susține un concert virtual

Nume importante din industria muzicală vor contribui la o nouă cauză importantă. Concertul "Global Goal: Unite for Our Future" este...

Închide