Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Post Malone are o piesă nouă, "Tommy Lee", colaborare cu Tyla Yaweh - VIDEO

Post Malone, cunoscut mai nou ca "omul care l-a scos pe Ozzy din depresie" are o nouă piesă în colaborare cu Tyla Yaweh. Noul track se numeşte "Tommy Lee" şi pare o odă dedicată vieţii hedoniste a toboşarului Motley Crue. Află controversa acestui single şi urmăreşte clipul său în articol.
Videoclip Post Malone Tyla Yaweh Tommy Lee

Videoclip Post Malone Tyla Yaweh Tommy Lee │ FOTO: Post Malone

Înainte de apariţia piesei "Tommy Lee" mai toate site-urile de muzică au scris că Tommy Lee cântă la tobe pe acest track, doar că... nu prea se aud tobe, ci mai degrabă sample-uri generice de percuţie. Ulterior s-a aflat că toboşarul Motley Crue nu este implicat în acest proiect muzical. De fapt Tommy va contribui la un remix, care va fi lansat săptămâna viitoare, deşi nici acolo nu este clar care e rolul său. Tommy a fost ocupat în ultima vreme cu cariera solo, lansând două piese, "Knock Me Down" şi "Tops". Nici pe acele single-uri nu e foarte clară implicarea sa, decât cu o minimă apariţie vocală, eventual percuţie.

Despre melodia lui Tyla Yaweh cu Posty, artistul a declarat următoarele:

E un hit. Este o odă dedicată vieţii de rock star, pe care oamenii din hip-hop tot vorbesc. Îl cunosc pe Post Malone de ceva vreme şi băiatul ăsta e un star rock, e un maniac.

Viaţa de rock star a toboşarului Motley Crue, de fapt a trupei a devenit şi subiect de film Netflix în ultimul an, prin producţia "The Dirt". Tommy era jucat de rapperul Machine Gun Kelly, care a rămas aşa bine în personaj încât s-a apucat de cântat rock cu Travis Barker şi va scoate un album ce abordează acest gen în curând.

Post Malone a realizat iniţial un demo al piesei şi i l-a trimis lui Lee, care a apreciat mult ce a auzit. Apoi a propus să facă un remix, înregistrând propria contribuţie de acasă, din carantină. Posty nu e străin de piese numite după muzicieni, având chiar el una numită după el, o creaţie a DJ-ului olandez Sam Feldt. Tommy Lee şi Post Malone au mai colaborat pe piesa "Over Now", care apare pe albumul din 2018 al tânărului rapper, "Beerbongs & Bentleys".

Toate aceste colaborări rock-rap care apar acum amintesc de perioada de aur începută de Aerosmith şi Run DMC în anii '80 cu "Walk This Way".

Citește mai multe despre Post MaloneTommy Lee
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour va lansa prima piesă nouă solo după 5 ani, inclusă într-un audiobook

David Gilmour, chitaristul Pink Floyd e gata să lanseze muzică nouă, de această dată o piesă solo. Aceasta se numeşte...

Închide