Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Pharrell a lansat noua piesă "Virginia", dedicată eroilor din prima linie din statul de baştină al artistului

Pharell Williams a dedicat o nouă piesă personalului medical şi celor din prima linie în lupta cu Coronavirusul. Noul track se numeşte "Virginia" şi este în acelaşi timp un tribut pentru statul american de baştină al artistului. Puteţi asculta o parte din melodie în articol.
Coperta single Pharrell Williams Virginia

Coperta single Pharrell Williams Virginia (foto: Pharrell Williams)

Pharrell Williams a realizat aceasta compoziţie împreună cu producătorul Chad Hugo, ambii artişti provenind din statul american Virginia şi având o afinitate pentru locul de origine. Numele complet al piesei noi este "Virginia: A Salute to Frontline Workers". Extrasul din piesă se poate urmări pe pagina de Twitter a festivalului muzical al lui Pharrell, Something In The Water. Are şi un videoclip filmat cu tehnologie Sony 360 Reality Audio, pe care îl puteţi urmări pe music.com.

Single-ul a fost mixat astfel încât să se audă cu un surround special la căşti, pentru o imersiune profundă la 360 de grade. Piesa a debutat cu următorul mesaj din partea lui Pharrell:

Această melodie a fost compusă la puţin timp după primul festival Something In The Water în 2019, pentru a fi inclusă în documentarul nostru despre festival. Am fost inspiraţi de modul în care această comunitate s-a unit pentru a înfrunta adversităţile şi a lăsat deschiderea şi bunăvoinţa să ne ghideze. Azi înfruntăm o nouă provocare. Cetăţenii sunt rezistenţi şi noi suntem pe vecie inspiraţi de oamenii incredibili din Virginia.

Videoclipul include imagini cu doctorii care testau pacienţii, cu oamenii care au pregătit de mâncare pentru forţele din prima linie, dar şi cu poliţiştii şi pompierii care au fost la datorie în această perioadă grea. Toate imaginile sunt intercalate cu peisaje superbe din Virginia, cu zona coastei oceanice, sesiuni de surf şi elemente ale industriei locale care definesc acest stat american. Vedem şi centrele de testare Covid-19 cu oameni aşezaţi cuminţi la coadă, dar ci copii care merg cu bicicleta sau culeg căpşuni, într-o lume ce revine la normal.

Sunt prezentate şi spiritele întreprinzătoare care au produs măşti speciale anti Covid la imprimante 3D, dar şi restaurantele care au furnizat mâncare celor din prima linie. Asistente şi doctori zâmbind, deşi sunt vizibil extenuaţi primesc la rândul lor un tribut.

Pharrell a apărut recent pe noul album Run the Jewels şi vine după o colaborare cu Gesaffelstein în 2019 şi una cu Coldplay în 2018, pe piesele "Blast Off", respectiv "E-Lo".

Citește mai multe despre Pharrell Williams
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Queen va apărea pe o serie de mărci poștale din Marea Britanie

Seria specială de timbre va fi disponibilă din luna iulie și este realizată în onoarea celor 50 de ani de...

Închide