Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

PCGARAGE: Cumpără un laptop ASUS, scrie un review și câștigă!

Dacă vei scrie un review pe PCGarage.ro, poți câștiga un laptop ca ZenBook Duo UX481FL-BM067R, VivoBook 15 X512FJ-4J330 si VivoBook 14 X403FA-EB020.
Campanie PCGarage.ro

Campanie PCGarage.ro

ASUS și PCGarage derulează o campanie ce răsplătește fanii care achiziționează un portabil ASUS. Promoția se desfășoară în perioada 29 mai – 29 iunie 2020, iar recenziile pot fi publicate pe site-ul PCGarage.ro până la data de 19 iulie 2020. Recenzia trebuie să aibă minimum 500 de caractere și să fie publicată o singură dată.

Dacă vei scrie un review, poți câștiga unul dintre aceste laptopuri

  • ASUS ZenBook Duo UX481FL-BM067R
  • ASUS VivoBook 15 X512FJ-4J330
  • ASUS VivoBook 14 X403FA-EB020

Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul campaniei este de 10659 lei (fără TVA). Câștigătorii campaniei vor fi desemnați prin tragere electronică la sorți, cu ajutorul serviciului online random.org, în data de 27.07.2020. Află mai multe despre această campanie accesând pagina oficială.

Marele premiu este un ZenBook Duo UX481FL!

ASUS ZenBook Pro Duo și ZenBook Duo au fost premiate la iF Design

ASUS ZenBook Pro Duo și ZenBook Duo au fost premiate la iF Design │ FOTO: ASUS

ZenBook Duo UX481FL este un super portabil subțire și ușor. Echipat cu procesor Intel Core i7 din generația a zecea, SSD de 512GB și 16GB de memorie RAM, UX481 este laptopul perfect pentru deplasări și pentru cei care obișnuiesc să nu se dezlipească de ecran. ZenBook Duo UX481 oferă o nouă modalitate de a interacționa cu laptopul sub forma unui ecran secundar tactil numit ScreenPad Plus. Acesta este implementat pe întreaga lungime a sistemului și interacționează perfect cu ecranul principal de 14 inchi cu rezoluție FHD.

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Exit Festival 2020 se va desfășura în luna august, organizatorii au anunțat datele oficiale

Exit Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri europene, se va ține vara aceasta. Ediția din 2020 va avea loc...

Închide