Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Noul album Megadeth e unul dintre cele mai bune ale formației, spune Dave Mustaine

Megadeth se apropie de finalizarea unui nou album, despre care Dave Mustaine spune că este în top 4 cele mai bune discuri ale formației.

Dave Mustaine - Megadeth a început turneul de promovare Super Collider cu un concert la Arenele Romane pe 22 mai 2013

Evenimentul din weekend, "Metal Tour of the Year", a oferit publicului ocazia de a afla noi detalii despre albumul Megadeth. Dave Mustaine a oferit detalii cu privire la stadiul în care se află viitorul material al trupei,

"Dirk [Verbeuren] și David Ellefson tocmai au terminat de înregistrat părțile lor. Iar acesta a fost probabil unul dintre cele mai puternice albume la care am lucrat, din perspectiva lungimii albumului. Toate celelalte albume pe care le-am făcut au fost realizate în moduri diferite, din perspectiva asta, contractul pe care îl avem cu casa noastră de discuri ne obligă să avem 8 piese, iar pentru altă companie avem de livrat 11 piese, așa că, realist vorbind, nu trebuie decât să livrăm 11 piese și am terminat, nu? Dar nu așa procedează unchiul Dave, totuși."

Mustaine a povestit apoi cum a decurs procesul de înregistrare.

"Așa că am ajuns în studio și am început să lucrăm și am ajuns în punctul în care toți compuneam câte o parte și avem vreo 15 astfel de părți. Apoi am ajuns la final și am realizat: <<La naiba, am uitat de cover-uri>>. Aveam câteva piese după care voiam să facem cover. <<Chiar am uitat. Ce facem? Vrei să vorbim despre asta?>><<Da, hai să vorbim>>. Așa că am ajuns să tragem 18 piese, apoi ne-am mai amintit de o piesă originală, și am ajuns la 19. Am scăpat de unul dintre cover-uri, iar în final am ajuns să avem un album de 18 piese."

Mustaine este extrem de mulțumit de rezultat, însă nu vrea să exagereze cu laudele, așa că îl plasează în top 4 cele mai bune albume Megadeth.

"Cred că este probabil în top 4 albume ale noastre. E lângă "Countdown" [to Extinction], "Rust in Peace" și probabil "Peace Sells". Celălat pe care l-aș include în top e "Dystopia". Deci ăsta ar rotunji un top 5.

Sincer să fie, e lamentabil atunci când artiștii au un album nou și încep să spună: <<Oh, ăsta e preferatul meu>>, pentru că hai să nu ne mințim, toți facem asta."

Citește mai multe despre Dave MustaineMegadeth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift vrea ca monumentele rasiste să fie date jos, în special cel al unui lider Ku Klux Klan

În urma tulburărilor sociale din America, Taylor Swift a luat o poziție tranșantă. Artista s-a alăturat unui grup de activiști...

Închide