Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Ascultă noua piesă lansată de Caro Emerald, "Wake Up Romeo" - AUDIO

Caro Emerald ne îndulcește vara cu aroma anilor '20, mireasma jazz-ului de altă dată și tango-ul cinematic învăluind povestea descrisă în versurile noului single "Wake Up Romeo".

(foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Caro Emerald continuă să facă și în 2020 ceea ce știe cel mai bine: readuce în prezent muzica epocii de aur a Hollywood-ului. "Wake Up Romeo" este prima piesă lansată anul acesta și încheie o pauză de trei ani de la ultimul material al artistei olandeze, "MO x Caro Emerald By Grandmono". Noua compoziție poartă semnăturile lui David Schreurs și Vincent Degiorgio, producția fiind realizată de Jan van Wieringen și David Schreurs.

Nu au fost dezvăluite încă informații privind viitorul material de studio, însă cel mai probabil se lucrează la el, piesa "Wake Up Romeo" urmând a fi inclusă pe acest album.

AUDIO: Caro Emerald - "Wake Up Romeo"

Caro Emerald a debutat în 2009, cu celebra piesă "Back it Up". Primul ei disc, "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor", a ajuns rapid în playlistul radio-urilor europene, single-ul "A Night Like This" asigurându-i prezența în clasamentele muzicale internaționale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, distincție oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală.

Cel de-al doilea album, intitulat "The Shocking Miss Emerald", a apărut în 2013 și a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

Citește interviul acordat de Caro Emerlad pentru InfoMusic: "Un loc în care nu ai mai fost niciodată. Acolo aș vrea să duc oamenii care vin la concertele mele"

Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte ușor de reperat, în special datorită identității sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorități retro, grooving jazz și cinematic tango, care readuc în prezent epoca de aur a Hollywood-ului.

În februarie 2018, Caro Emerald a susținut cel de-al doilea concert în România, revenind la București la 6 ani de la primul ei concert în țara noastră.

Citește mai multe despre Caro Emerald
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Backyard Acoustic Season revine în 2020 la Expirat, Robin and the Backstabbers deschide sezonul cu un concert în iulie

Începând de la 1 iulie, seria de concerte open air cu artiști locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season...

Închide