Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Nick Cave scoate la licitație o pereche de șosete pentru a ajuta un spațiu de concerte din Londra

După cum s-a putut observa în ultimele luni, pandemia de coronavirus a afectat puternic industria muzicală. Nu doar artiștii au avut de suferit, cu numeroasele concerte și festivaluri anulate, ci și locurile în care se desfășurau evenimentele muzicale se află într-o poziție dificilă. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Nick Cave and The Bad Seeds la Romexpo pe 19 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În contextul în care experții au estimat că festivalurile și concertele mari nu vor putea avea loc mai devreme de toamna anului 2021, spațiile special amenajate pentru astfel de evenimente se confruntă cu probleme serioase. Este cazul și proprietății Trinity din Londra, spațiu binecunoscut pentru diferite evenimente culturale, sociale și de entertainment. Reprezentanții Trinity au găsit, probabil, cea mai bună modalitate de a strânge bani: vor scoate la licitație o pereche de șosete ce i-a aparținut lui Nick Cave.

Trinity este binecunoscută pe scena muzicală din Anglia ca fiind o platformă de lansare pentru unii dintre cei mai mari artiști de astăzi, inclusiv Kate Nash, Bastille și Bombay Bicycle Club. Managerul clubului, Chris Perdue, a înființat o strângere de fonduri pentru a salva locul ce are o capacitate de 200 de persoane, atunci când a devenit clar că nu va beneficia de niciun ajutor din partea guvernului.

Deoarece Perdue este un fan Nick Cave, călătorind în toată lumea pentru a vedea spectacolele legendarei vedete rock, câțiva dintre prietenii săi l-au contactat în secret pe Cave pentru a vedea dacă ar fi interesat să contribuie la "salvarea" spațiului Trinity. Cave a răspuns imediat, donând o pereche de șosete Gucci, nefolosite, argintii, sclipitoare, ce este însoțită de un artwork pe care scrie: "Această pereche de șosete strălucitoare îi aparține oficial lui Nick Cave și merită o nenorocită de avere".

Licitația pentru șosete începe în această joi, 4 iunie, de la 23:00, ora României, pe eBay.

Șosetele lui Nick Cave, scoase la licitație

Șosetele lui Nick Cave, scoase la licitație │ FOTO: Trinity Auction House www.facebook.com

Comentează

Trending