Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

NANE intră în Trending cu piesa "La Saltea", lansează albumul "NANAlien"

NANE a intrat direct în trending cu piesa "La Saltea", cel mai nou single de pe albumul "NANAlien", proaspăt ajuns pe reţelele de streaming. Artistul hip-hop a avut o perioadă prolifică pe timp de pandemie lansând colaborare după colaborare şi culminând cu acest release. Urmăreşte noul clip în articol şi află detalii despre noul LP.

Publicat

pe

Videoclip Nane La Saltea
Videoclip Nane La Saltea │ FOTO: NANE

"La Saltea" este cel mai nou single marca NANE şi are un vizual animat 3D de către artistul vizual Cuscrew, care a tot postat pe Instagram crâmpeie din creaţiile sale. În noul videoclip îl vedem pe NANE alături de crew-ul său traversând un deşert într-un Tesla Cybertruck. Cuscrew a generat un adevărat univers ce pare inspirat de jocuri ca GTA sau Cyberpunk 2077. Avem roboţi feminini care fac twerking, un NANE cu masca pe faţă care ţine concerte într-un ghetou virtual, dar şi o piscină şi zgârie nori dintr-un univers paralel.

Albumul "NANAlien" include 17 piese şi se găseşte pe Spotify şi celelalte reţele de streaming muzical. Combină hip-hop alternativ cu trap şi cu gangsta rap original de pe Coasta de Est. În această primăvară NANE a lansat două super colaborări, cu Delia pe piesa "Cum Era" şi cu Alina Eremia pe "BRB". Artistul a colaborat şi cu Amtilb pe track-ul "Gustul Tău". Teaserele pentru noul album au început pe Instagram încă de anul trecut, creând suficient hype încât fiecare single nou a strâns lejer milionul de vizualizări pe YouTube.

NANE, pe numele său real Ştefan Avram Cherescu s-a născut pe 11 aprilie 1991 în Orşova şi a făcut parte din "generaţia cu cheia la gât". A cochetat cu viaţa de bad boy, având o cercetare penală pentru consum de cannabis, dar s-a cuminţit odată cu mutarea la Timişoara. A stat o bună perioadă de timp în rap-ul underground, dar sunetul său bine prelucrat şi versurile muşcătoare şi hedoniste au început să prindă la public şi să creeze un fanbase mare.

Acum face parte din valul matur de trap românesc şi vine după un an 2019 încărcat, cu peste 70 de concerte în toată ţara. Artistul a cântat şi la Neversea şi a impresionat publicul cu mixtape-ul "Şmecherescu", care a dus în trending câteva piese.

Comentează

Concerte & turnee

Calum Scott, Editors, Faithless urcă pe scena CODRU Festival 2024

Calum Scott, Editors și Faithless sunt cei mai noi artiști care completează lineup-ul CODRU Festival, eveniment ce va avea loc între 30 august și 1 septembrie la Timișoara. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Tom Smith în concertul Editors de la București pe 19 august 2023
Tom Smith în concertul Editors de la București pe 19 august 2023 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

CODRU, festivalul care plantează, aduce la Timișoara și anul acesta trei zile de muzică, artă și sustenabilitate. Ediția de anul acesta vine cu o altă surpriză pentru fani - CODRU Festival se mută din Pădurea Bistra în inima Timișoarei, în Parcul Central din oraș. Aflat la cea de-a patra ediție, CODRU a fost inclus de două ori în top 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Festival în cadrul European Festival Awards. Peste 100.000 de persoane sunt așteptate la Timișoara între 30 august și 1 septembrie.

Concept nou la CODRU Festival 2024

Festivalul CODRU revine în 2024 cu surprize pentru fanii festivalului. Despre vorba de un nou concept de festival, care aduce farmecul naturii în centrul orașului. Conceptul creativ de anul acesta promite să aducă "Inima CODRULUI în inima orașului". Ediția de anul acesta, care va avea loc la kilometrul 0 al Timișoarei, în Parcul Central, pregătește multe activități pentru întreaga familie.

Ce artiști internaționali vin la CODRU Festival?

Ca în fiecare an, CODRU promite să fie o experiență multiculturală vibrantă. Programul va cuprinde două scene principale, concerte live, DJ set-uri, instalații artistice (land art), performance-uri și zone special amenajate pentru copii. Organizatorii au pregătit anul acesta o selecție a unora dintre cei mai îndrăgiți artiști de renume internațional din diferite genuri muzicale. Calum Scott revine în România, alături de Editors, Faithless, Patrice și Wilkinson.

Ce artiști români vin la CODRU Festival?

Încă de la început, festivalul CODRU și-a dorit să promoveze artiștii autohtoni. Pe lângă trupe deja consacrate, CODRU a lăsat scena deschisă și pentru artiștii locali. Lineup-ul internațional este completat de o serie de artiști îndrăgiți de la noi precum Vița de Vie, Vama, Erika Isac, Ian, Nane, Nouă Unșpe, Oscar, Puya, Rava care vor electriza atmosfera în cele trei zile de festival.

Bilete CODRU Festival 2024

  • Abonamentele pentru CODRU Festival 2024 sunt disponibile online, la prețul de 281,75 lei, în perioada earlybird. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending