Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Matt Bellamy, solistul Muse, a devenit din nou tătic

Matt Bellamy le-a dat frumoasa veste fanilor prin intermediul rețelelor de socializare. Soția sa, modelul și actrița Elle Evans Bellamy, a dat naștere primului copil al cuplului.
Matt Bellamy (chitară, voce)

Matt Bellamy (chitară, voce) - Concert MUSE în Piața Constituției din București pe 29 iulie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Matt și Elle sunt părinții unei fetițe. Vestea a fost făcută publică pe site-urile de socializare ale celor doi.

"Lovella Dawn Bellamy, născută în Los Angeles pe 7 iunie 2020, cu exact aceeași frizură de carantină ca a tatălui ei. Mama, Elle, a făcut o treabă extraordinară!", a scris solistul Muse pe contul său de Instagram.

Matt Bellamy și Ella formează un cuplu din 2015, legalizându-și relația în 2019. Modelul american a anunțat în luna februarie că este însărcinată. Acesta este primul copil al cuplului, Matt mai având un băiat, Bingham, din relația cu actrița Kate Hudson.

În ceea ce privește cariera, Bellamy a vorbit recent despre ideea unui album solo. Muzicianul a lansat două piese solo, astfel apărând primele zvonuri că vocalistul Muse ar intenționa să lanseze și un album. Una dintre aceste piese se numește "Tomorrow’s World" și a fost compusă în perioada de izolare. Balada scrisă la pian de vocalistul Muse beneficiază de un video cu versuri.

Mai mult, în cadrul unui interviu recent cu Zane Lowe de la Apple Music, Matt Bellamy a dezvăluit că trupa a pregătit un film-concert, ce va apărea vara aceasta. Noua producție vine după alte două filme-concert lansate de trupa rock. Primul este "Live at Rome Olympic Stadium" (2013) și al doilea este "Muse: Drones World Tour" (2018).

Citește mai multe despre Matt BellamyMuse
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Megadeth e unul dintre cele mai bune ale formației, spune Dave Mustaine

Megadeth se apropie de finalizarea unui nou album, despre care Dave Mustaine spune că este în top 4 cele mai...

Închide