Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Marcel Pavel reacționează la teoriile conspirației legate de infectarea sa cu COVID-19: "Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți"

Marcel Pavel a fost puternic afectat de teoriile conspirației brodate pe tema diagnosticării sale cu coronavirus. Artistul a publicat un mesaj în care anunță că îi va bloca pe toți cei care răspândesc răutăți nefondate la adresa lui.

Publicat

pe

Marcel Pavel în videoclipul ”Zâna Mea Frumoasă din Povești” (2020)
Marcel Pavel în videoclipul ”Zâna Mea Frumoasă din Povești” (2020)

Zilele trecute, Marcel Pavel a fost internat la Institutul "Matei Balș", după ce rezultatul testului la coronavirus a venit pozitiv. În urma acestei confirmări, în mediul online au circulat tot felul de informații potrivit cărora artistul ar fi primit bani pentru a minți în legătură cu acest diagnostic, el nefiind în realitate bolnav. Totul pentru a servi unui interes politic.

Iritat de aceste speculații cu tentă de teorii ale conspirației, artistul a răbufnit, exprimându-și frustrarea online.

Marcel Pavel: "Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc de plămâni"

"Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa...), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc de plămâni și să stau în spital în jur de 2 săptâmâni...! (...) Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!", a scris Marcel Pavel pe pagina sa de Facebook.

Artistul a anunțat că îi va bloca pe cei care au răspândit astfel de zvonuri.

"În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris și v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că aș fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez, ca să nu va mai permiteți să bârfiti (...). Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva!", a completat Marcel Pavel.

Marcel Pavel a răspuns și speculațiilor pe tema faptului că virusul COVID-19 nu ar exista, confirmând că a fost testat de două ori pentru a verifica infectarea cu coronavirus și că ambele teste au avut rezultat pozitiv.

Marcel Pavel: "Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv nu mă încântă deloc"

"Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu!"

Înainte ca Marcel Pavel să fie diagnosticat cu COVID-19, artistul a fost pe platoul de filmări al emisiunii "Te cunosc de undeva". Respectându-se protocolul impus, toate persoanele care au avut contact direct cu artistul au fost testate. Găsiți detalii despre starea de sănătate a vedetelor de la "Te cunosc de undeva" într-un articol anterior.

Mesajul lui Marcel Pavel la adresa celor care l-au acuzat că a luat bani pentru a minți că are coronavirus

Comentează

Trending