Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Marcel Pavel primește tratament pentru coronavirus la "Matei Balș"

Marcel Pavel a primit confirmarea că a fost infectat cu noul coronavirus, fiind internat la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București. Cântărețul se simțea rău de câteva zile, însă a crezut că e vorba de o simplă răceală.
Marcel Pavel în videoclipul ”Zâna Mea Frumoasă din Povești” (2020)

Marcel Pavel în videoclipul ”Zâna Mea Frumoasă din Povești” (2020)

UPDATE: Marcel Pavel și colegii săi de la "Te cunosc de undeva" au vorbit despre starea lor de sănătate

Marcel Pavel a fost recent diagnosticat cu COVID-19. Cântărețul de muzică ușoară, în vârstă de 60 de ani, a început deja tratamentul pentru coronavirus, miercuri seară, la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București. Sursele medicale ce au confirmat internarea pentru Agerpres nu au oferit alte detalii.

Marcel Pavel se simțea rău de câteva zile, însă nu a luat în considerare inițial posibilitatea infectării cu noul coronavirus, crezând că are o banală răceală, pe care a căpătat-o pe platoul de filmări. Acesta acuza o răgușeală, însă declara presei înainte de internare că membrii familiei sale se simt bine.

Cu cine a avut contact Marcel Pavel

Înainte ca rezultatele testului pentru COVID-19 să-i confirme diagnosticul, Marcel Pavel a participat la filmările unui nou sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", astfel apărând suspiciuni că ar fi putut infecta și alte persoane prezente în platou. Printre acestea se numără Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Cosmin Seleși, Ozana Barabancea și Monica Anghel.

Andrei Ștefănescu este purtător asimptomatic al noului coronavirus, fiind internat conform procedurilor sanitare actuale.

Potrivit ziarului Gândul, Ozana Barabancea ar fi primit deja rezultatul pozitiv la testul pentru coronavirus, fiind internată astăzi într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului "Matei Balș". Testată și ea, Andreea Bălan ar fi primit rezultatul negativ.

Marcel Pavel este interpret, compozitor și instrumentist, studiind chitara bas, contrabasul, violoncelul, pianul și percuția. A devenit cunoscut la nivel național cu piesa "Frumoasa mea", colaborând de-a lungul anilor cu numeroase voci valoroase ale muzicii ușoare românești, precum Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Nico și Elena Cârstea. În 2002, acesta a reprezentat România la Eurovision cu piesa "Tell me why", interpretată în duet cu Monica Anghel.

Marcel Pavel este căsătorit cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. Cei doi au împreună trei copii: Iuvenalia Ioana (7 ani), Sasha (22 ani) și Richard (24 ani).

Citește mai multe despre Marcel Pavel
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radiohead scoate la vânzare un joc de puzzle

În ultima perioadă, Radiohead a încercat să își scoată fanii din plictiseala indusă de izolare. A difuzat pe YouTube o...

Închide