Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Marcel Pavel și colegii săi de la "Te cunosc de undeva" au vorbit despre starea lor de sănătate

Marcel Pavel și mai multe vedete ce participă la emisiunea "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 au fost infectate cu noul coronavirus. Cântărețul a fost internat în stare bună la Institutul "Matei Balș", după ce a dezvoltat o dublă pneumonie. Mai multe informații sunt disponibile în articol.
Marcel Pavel în videoclipul ”Zâna Mea Frumoasă din Povești” (2020)

Marcel Pavel în videoclipul ”Zâna Mea Frumoasă din Povești” (2020)

Cântărețul Marcel Pavel (60 de ani) a fost diagnosticat ca purtător al virusului SARS-CoV-2 și internat miercuri (17 iunie 2020) cu simptome specifice bolii COVID-19 la Institutul "Matei Balș" din Capitală. Artistul suferise inițial de o sinuzită, fiindu-i afectate căile respiratorii superioare, dezvoltând apoi o dublă pneumonie, conform declarațiilor sale din seara de 18 iunie. Marcel Pavel a participat telefonic din spital la talk-show-ul Sinteza Zilei de la Antena 3.

În intervenția sa, artistul a fost într-o stare bună, interpretând chiar o parte din noua lui piesă - "Zâna mea frumoasă din povești" (clip disponibil la final). Marcel Pavel a detaliat că în urmă cu 5 zile s-a resimțit în urma unui șoc termic din timpul filmărilor la emisiunea "Te cunosc de undeva" - sezonul #15.

Simptomele lui Marcel Pavel au inclus înfundarea căilor respiratorii, dureri de cap și oculare, amețeli, sub-temperatură, stare de vomă, insomnii. Cântărețul a descoperit o dublă pneumonie în urma unor investigații radiologice, iar ulterior diagnosticul COVID-19. Marcel Pavel s-a deplasat la spital cu mijloace proprii. Membrii familiei sale nu prezintă simptome COVID-19.

Diagnosticul lui Marcel Pavel a alertat echipa emisiunii "Te cunosc de undeva"

Participarea lui Marcel Pavel la înregistrări și ulterior la repetiții a impus efectuarea mai multor testări în cadrul echipei. O parte au ieșit pozitive: 9 din aproximativ 80.

Ancheta epidemiologică a condus ulterior la concluzia că artistul s-a infectat pe platoul de filmare și nu a constituit sursa inițială a virusului, potrivit moderatorului Mihai Gâdea. Pacientul zero a fost o altă persoană publică, nenominalizată.

Ce vedete participă la "Te cunosc de undeva"

În cadrul noului sezon "Te cunosc de undeva" concurează trei echipe: Monica Anghel alături de Marcel Pavel, Romică Ţociu în echipă cu Adriana Trandafir, Liviu Vârciu împreună cu Andrei Ștefănescu, precum și cinci concurenți solo: Cătălina Grama Jojo, Adda, AMI, Tavi Clonda și Toto Dumitrescu.

Juriul emisiunii este următorul: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Alina Pușcaș și Cosmin Seleși sunt prezentatorii show-ului suspendat pentru moment. Emisiunea este programată pentru grila de toamnă.

Alte vedete TV sunt infectate

În cazul Ozanei Barabancea (51 de ani) și al lui Andrei Ștefănescu testele au avut rezultate pozitive. Cei doi sunt internați tot la Institutul "Matei Balș". Andrei s-a internat joi dimineață, fiind asimptomatic.

UPDATE: prezentatoarea Alina Pușcaș este purtătoare a virusului, fiind asimptomatică. Este internată în spitalul Rol 2 de la Ana Aslan.

Membră a juriului emisiunii, Andreea Bălan a aflat abia miercuri (17 iunie) despre existența unui caz confirmat de COVID-19 în cadrul echipei "Te cunosc de undeva". Vestea i-a fost dată de la producătorul emisiunii la zece zile după participarea sa la filmări. Cum în acest interval Andreea nu prezentase niciun simptom al bolii și nici nu participare ulterior la alte pregătiri ale emisiunii, cântăreața nu a fost obligată conform procedurilor sanitare să se testeze.

Rezultatul testului lui Cosmin Seleși a fost negativ, actorul simțindu-se foarte bine.  Nici partenera de scenă a lui Marcel, Monica Anghel nu a fost infectată. Rezultatul testului lui Tavi Clonda a fost de asemenea negativ.

Marcel Pavel - "Zâna mea frumoasă din povești"

Citește mai multe despre Andreea BalanAndrei ȘtefănescuCosmin SeleșiMarcel PavelOzana Barabancea
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
THE CONCERT Drive-In a fost amânat, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile; Iată când a fost reprogramat

Concertele Drive-In nu au prea mult noroc în acest an şi după ce a fost amânat cel al Deliei de...

Închide