Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic

Mai multe producții britanice, printre care și Batman-ul lui Robert Pattinson, vor relua filmările

Datorită unor noi reglementări guvernamentale, filmările unor lungmetraje britanice reprimesc undă verde. Printre aceste se numără și așteptatul "The Batman", jucat de actorul Robert Pattinson. Găsești mai multe detalii în articol.
Robert Pattinson în interviul

Robert Pattinson în interviul "Robert Pattinson Talks The Batman" acordat publicației Variety (captură ecran)

Potrivit publicației The Guardian, guvernul britanic și reprezentanții din Sănătate au propus noi reguli de siguranță în ceea ce privește situația coronavirusului. Aceștia au ajuns la concluzia că filmările producțiilor se pot desfășura din nou, începând chiar cu luna iulie.

Directivele elaborate de British Film Commission și British Film Institute constau în reguli privind distanțarea socială, instruirea pentru menținerea siguranței, teste de temperatură, și alte măsuri necesare pentru stoparea unui focar.

"Am muncit din greu pentru a sprijini industria în aceste momente dificile și sunt încântat că am reușit să facem un pas înainte pentru a permite camerelor să filmeze din nou în siguranță", a spus Secretarul Culturii, Oliver Dowden.

Deși noile măsuri de siguranță au fost aprobate de Departamentul pentru Cultură, Media și Sport, Sănătatea Publică din Anglia și Executivul de Sănătate și Securitate, va rămâne la latitudinea fiecărui studio în parte când va relua filmările.

Warner Bros, care filmează "The Batman"- cu Robert Pattinson în rolul principal - și al treilea film din seria "Fantastic Beasts", dorește să reia producțiile cât mai curând posibil. Alte producții importante din Marea Britanie includ filmul live-action "Little Mermaid", a cărei filmare a fost oprită la Pinewood Studios și serialul de pe Netflix, "The Witcher".

Producția de filme și emisiuni TV a fost oprită începând cu jumătatea lunii martie, când "Line of Duty" și "Peaky Blinders", două dintre cele mai populare seriale britanice, au fost primele care au suspendat filmările.

Marea Britanie este una dintre cele mai importante locații de film și televiziune din lume, cu un record de 3,6 miliarde de lire sterline pentru realizarea a peste 300 de filme și producții TV doar anul trecut. Suma cheltuită pentru producția de film din Marea Britanie a atins 1,95 miliarde de lire sterline. Cea mai mare pondere, adică 1,4 miliarde de lire sterline, a fost cheltuită de marile studiouri de la Hollywood pentru realizarea a 21 de blockbusters, printre care "James Bond: No Time To Die" și "1917".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Il Volo amână concertul de la Sala Palatului în iulie 2021: "Fiți sănătoși și aveți grijă de voi!"

Concertul trupei Il Volo, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 15 iulie 2020, a fost amânat pe vara...

Închide